İmdadına Büyükşehir yetişti


Kentin dört bir noktasına kurdukları Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri ile Mersin’de yaşayan her öğrencinin eğitim-öğretim hayatına katkı sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Temel Yeterlilik Sınavı’na (TYT) geç kalan öğrencilerin de yanında oldu. Büyükşehir ekipleri, Silifke’de kimliğini evde unutan bir öğrenciyi sınava yetiştirdi.

 

Tarih : 9 Haziran 2024 Pazar 12:43

Haber Merkezi

 Kentin dört bir noktasına kurdukları Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri ile Mersin’de yaşayan her öğrencinin eğitim-öğretim hayatına katkı sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Temel Yeterlilik Sınavı’na (TYT) geç kalan öğrencilerin de yanında oldu. Sınav heyecanı ve stresi ile kimliğini evde unutan bir öğrenciyi hızlıca önce eve ardından da sınava gireceği okula yetiştiren Büyükşehir ekipleri, sınavın bitimine kadar öğrencilerin sorun yaşamaması için teyakkuzda bekledi. Silifke Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’ne giden ve heyecandan kimliğini evinde unutan Neslihan Yenen’in imdadına kurs merkezi öğretmenleri yetişti. Öğrencinin sınavını kaçırmaması için ellerinden geleni yapan ekipler, Yenen’in sınavının iyi geçtiğini duyana kadar kapıda bekledi. Kimlik kartını evde unutan Neslihan Yenen, yardımına Büyükşehir’in öğretmenlerinin koştuğunu kaydetti. Eve gidip geldiklerini ve öğretmenlerin kendisini sınava yetiştirdiği belirten Yenen, “Sadece sınav öncesinde değil sınav anında da yanımda olan Silifke Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri öğretmenlerine ve Vahap Seçer’e teşekkür ederim” diyerek, sınavının iyi geçtiğini vurguladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA