Şampiyon Atakent Kupasını aldı


Mersin 1. Amatör Ligi play-off maçlarının bitimine 3 hafta kala şampiyon olan Atakent Gençlerbirliğispor, ligin son maçında Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde karşılaştığı Tarsus Ulusspor’u 6-2 yenerken, karşılaşma sonrası şampiyonluk kupasını aldı. Karşılaşma sonrası Atakentspor’lu teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşarken, Atakent Gençlerbirliğispor ve aynı grupta bulunan Mersin Galataspor bu sene Mersin Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

 

Tarih : 10 Haziran 2024 Pazartesi 13:27

Haber Merkezi

Mersin 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 2023-2024 sezonunda şampiyon olan Atakent Gençlerbirliğispor’a kupasını Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına yönetim kurulu üyesi Oktay Topçu verdi. Mersin 1. Amatör Kümede şampiyon olarak bir üst lige çıktıkları için çok mutlu olduğunu belirten Atakent Gençlerbirliğispor Başkanı Hidayet Gökten, “Takımımız, zorlu maçlardan ve mücadelelerden sonra grubunda şampiyon oldu. Yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde çok çalışarak hedefimize ulaştık. Benden önce takımımıza Başkanlık yapan İbrahim Avdil’e de çok teşekkür ediyorum. İnşallah Mersin Süper Amatör Ligde de mücadelemizi sürdürüp, Silifke’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluğumuz Kulübümüze, Silifke’mize, taraftarlarımıza ve sporseverlere hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

2 YILDA 2 ŞAMPİYONLUK YAŞADIK

Atakent Gençlerbirliğispor Futbol Şube Sorumlusu Akın Yıldız ise, “Geçen sezon 2. Amatör Kümede mücadele etmiş ve şampiyon olarak Mersin 1. Amatör Kümeye çıktık. Bu sezonda 1. Amatörde playoff maçları sonrası Mersin Süper Amatör Lige çıktık. 2 yılda büyük başarılara imza atan yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Daha yapacak çok işimiz var. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

SÜPER LİGE RENK KATACAĞIZ

Atakent Gençlerbirliğispor Teknik Direktörü Erkan Aydın, “Mersin 2. Amatör Kümede mücadele ederken hedeflerimiz vardı. Bu hedeflerimizi de 2 yılda üst üste şampiyon olarak üst liglere çıktığımız için çok gururlu ve mutluyuz. Futbolcularımız maçlarda istediğimiz tüm mücadelelerini verdiler. Takımımıza maddi manevi destek veren yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sene Mersin Süper Amatör ligde de iyi mücadele ederek, farkımızı gösterip lige renk katacağız.” dedi. 2024-2025 sezonunda Mersin Süper Amatör ligde Silifke’yi , Taşucuspor, Silifke İdman Yurdu Spor ve Atakent Gençlerbirliğispor temsil edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA