Toroslar’ın kurban satış alanı tertemiz!


Toroslar Belediyesi, Korukent Mahallesi’nde kurulan 50 dönümlük kurban satış alanında bayram sonrası yürüttüğü kapsamlı temizlik çalışmalarının ardından iş makineleri ile dolgu serimi yaptı. Belediye Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla alanın zemini düzenlenerek vatandaşlara yeniden temiz bir ortam sunuldu.

 

Tarih : 21 Haziran 2024 Cuma 14:51

Haber Merkezi

Çevre ve görüntü kirliliğini önlemek için çalışan ekipler, hayvansal atıkların iş makineleriyle toplanması ve çadırların söküm işleminin ardından alanda gerekli temizlik çalışmalarını yürüttü. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Kurban Bayramı boyunca ilçede hazırladıkları kurban kesim merkezlerinin ve satış yerinin hijyenik olması için temizlik çalışmalarını sistemli bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kurban Bayramı süresince bu alanlarda görevli personelimiz çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bayram sonrası da kurban satış alanımızda iş makineleriyle gerekli düzenlemeleri yaparak temizlik çalışmalarımızı tamamladık. “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da” vatandaşlarımıza daha nezih ve temiz ortamlar sunmak için hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA