Mut’ta sokak hayvanlarına barınak


Mersin Mut Belediye Başkan’ı Murat Orhan’dan sokak hayvanlarına barınak. Orhan, çalışmayı en kası sürede bitirmeyi hedeflediklerinin altını çizerek, “Kendimiz bu konuda hassas ve duyarlıyız. Daha önceki dönemde yukarıdaki hizmet binamızın olduğu bölgede, buna ilişkin bir barınak çalışması yapmıştık. Fakat o barınak çalışması öyle kaldı yenilenmedi. Fakat inşallah onu dediğim gibi en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

 

Tarih : 25 Haziran 2024 Salı 12:28

Orhan, sokak hayvanlarıyla ilgili yer tahsisi yapılarak hayvan barınağı yapacaklarını söyledi. Orhan, barınakta sokak hayvanların kısırlaştırılacağını belirterek, "Sokak hayvanlarımızla ilgili tabi ki her canlının yaşama hakkının olduğunun bilinciyle hızlıca eksiğimizi gidermeye çalışıyoruz. Yer tahsisi nedeniyle programı biraz gecikti. Hayvan barınağı yapmayla ilgili bir yer talebinde bulunduk. Bu yer tabi orman olan bir yer. Bunlar için resmi yazışmalar yaptık. Orman işletme müdürlüğündeki yazımız bölge müdürlüğüne gönderildi. Yerle ilgili tahsis geldiği takdirde, biz en kısa zamanda sokak hayvanlarımıza barınak yapıp kısırlaştırma çalışmasına başlayacağız" dedi. Orhan, çalışmayı en kası sürede bitirmeyi hedeflediklerinin altını çizerek şöyle devam etti: "Kendimiz bu konuda hassas ve duyarlıyız. Daha önceki dönemde yukarıdaki hizmet binamızın olduğu bölgede, buna ilişkin bir barınak çalışması yapmıştık. Fakat o barınak çalışması öyle kaldı yenilenmedi. Fakat inşallah onu dediğim gibi en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacağız. Bu konuda kendi şahsım olarak da son derece hassasım. Bazı satışlardan elde ettiğimiz gelirleri Kızılay ile sokak hayvanlarına bağışladık. Bu konuda duyarlıyız. Elimizden ne geliyorsa da hızlı bir şekilde yapacağız.” (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA