Akdeniz’de fırın ve pastaneler denetlendi


Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe sınırlarında hizmet veren fırın, patiseri ve pastane gibi işyerlerini; genel temizlik, hijyen, gramaj, üretim ve son kullanma tarihi, işyeri açma ve çalışma ruhsatı yönünden denetledi.

 

Tarih : 25 Haziran 2024 Salı 15:01

Haber Merkezi

Halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için 7/24 çalışan Akdeniz Zabıtası; Zeytinlibahçe, Burhan Felek, Sait Çiftçi ve İstiklal Caddeleri gibi kentin en işlek bölgeleri üzerinde faaliyette bulunan ve gıda üretimi yapan fırın, patiseri ve pastane gibi işletmeleri denetledi.  Zabıta Müdürü Sabri Aytonğ’un da katıldığı denetimlerde ekipler; işyerlerinde özellikle genel temizlik ve hijyen, gramaj, üretim ve son kullanma tarihi, işyeri açma ve çalışma ruhsatı yönünden kontroller gerçekleştirdi. Ekipler, cezai işlem gerektirecek herhangi bir olumsuzluğa rastlamazken, bazı eksikleri görülen işyeri sahiplerine yasal uyarılar yapıldı. Denetimlerde, özellikle çalışırken eldiven veya bone eksiği görülen fırın ve patiseri çalışanları ile buna izin veren işletme sahipleri uyarılıp, bu konuda daha dikkatli olmaları yönünde ikaz edildi. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; vatandaşların sağlığı, huzuru ve esenliğini korumak amacıyla, gıda üretimi ile satışı yapan işyerlerine yönelik denetim ve kontrollerini aralıksız şekilde sürdürecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA