Tarsus, altyapının meyvelerini topluyor


Tarsus Spor, 2023-2024 sezonunda altyapı kategorilerinde büyük başarılar elde etti. U13, U15, U16, U17 ve U18 kategorilerinde şampiyonluk yaşayan kulüp, altyapıya verdiği önemin meyvelerini topluyor.

 

Tarih : 25 Haziran 2024 Salı 15:39

Neşet TORUN

Tarsus Spor, 2023-2024 sezonunda altyapı kategorilerinde büyük başarılar elde etti. U13, U15, U16, U17 ve U18 kategorilerinde şampiyonluk yaşayan kulüp, altyapıya verdiği önemin meyvelerini topluyor.  U11 ve U12 takımları da mücadeleye devam ederken, 12 yaş takımı 3’te 3 galibiyetle yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tarsus Spor, 11 yaş ve 18 yaş arası tüm kategorilerde mücadele ederek genç yeteneklerini sahada gösterdi. Elde edilen başarının arkasındaki isimler, Altyapı Antrenörü Emre Delil, Genel Koordinatör Cemre Çelik, Yardımcı Antrenör Alkan Sarı ve  Kulüp Başkanı Ali İlk…

TOPLAM 7 KATEGORİDE MÜCADELE

Tarsus Spor, toplam 7 kategoride mücadele etti ve bunların 5’inde şampiyonluk elde etti. 2 kategoride maçlar halen devam ediyor. Altyapı Antrenörü Emre Delil, “Öncelikle başkanımız Ali İlk’in de katkılarıyla amacımız Tarsus Spor Kulübü’nün alt yaş gruplarını kurmaktı. Bunu başardık ve ardından başarılı olmak için çok çalıştık. Bu süreçte hocalarımıza, sporcularımıza, velilerimize ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni sezon için çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz, Tarsus’u ve Tarsus Spor’u en iyi şekilde temsil ederek, Türk futboluna futbolcu kazandırmak. Ayrıca, takımımızın 11-12 yaş kategorisinin tamamı Tarsus Spor Futbol Okulu’nda yetişen sporculardır. Futbol okulumuzun kayıtları devam etmektedir” dedi.

İLK; “TÜRK FUTBOLUNA YETENEKLER KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Elde edilen başarıların kendilerini gelecek açısından umutlandırdığının altını çizen Kulüp Başkanı Ali İlk ise, “Altyapıya verdiğimiz önem başarısını göstermeye başladı. Hocalarımı ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Amacımız, gençlerimizin ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından uzak durmalarını sağlamak. Ayrıca Tarsuslu genç futbolcularımızı Türk futboluna kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Futbolda altyapı ve başarı arasındaki bağlantının önemine de değinen İlk, “Futbolda altyapı, bir kulübün veya milli takımın uzun vadeli başarısı için kritik öneme sahiptir. Başarılı bir altyapı programı, yetenekli genç oyuncuları keşfetmeye, onları geliştirmeye ve en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Bu sayede kulüpler ve milli takımlar, istikrarlı bir şekilde rekabetçi bir kadro oluşturabilir ve sürdürülebilir bir başarı elde edebilirler” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA