Ata Park Kamp Alanı’nın çehresi değişiyor


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yaz sezonuna hazırlanan Ata Park Kamp Alanında incelemelerde bulundu. Başkan Turgut, çalışmalar hakkında belediye birim amirlerinden bilgiler aldı.

 

Tarih : 26 Haziran 2024 Çarşamba 14:29

Haber Merkezi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediye tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Mustafa Turgut, hazırlık çalışmalarının sürdüğü Ata Park Kamp Alanının çehresini değiştirerek, yaz sezonuna en iyi şekilde tamamlanacağını açıkladı. Ket merkezi ve mahallelerde kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Turgut, ‘Atakent Mahallemizde 15.000 m2 alan üzerine kurulu tesisimizde incelemelerde bulunduk. 15 adet bungalov, kafeterya, sıcak soğuk içecekler, kahvaltı ve tost çeşitleri servisleri, çadır kamp alanı, karavan alanı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalarının yer aldığı tesisimizde yaz sezonuna hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

‘HİZMETLERİMİZİ PLANLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’

Peyzaj düzenlemeleri, duş kabinleri ve wc yenilenmesi, sahilde güneşlenme alanlarının yenilenmesi çalışmalarımızla, Ata Park Kamp Alanını yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımına hazırlıyoruz’ dedi. ‘Belediye hizmetlerimizi tüm mahallelerimize ve halkımıza ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz’ diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak güzel şehrimize kalıcı ve çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz. Zaman içerisinde imkânlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Halkımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, belediyemizin de imkânlarını göz önünde bulundurarak, planlı bir şekilde belediye çalışmalarımızı halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA