Tarsus’ta milli maç coşkusu


Tarsus Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile oynadığı maç için Atatürk Gösteri Merkezi’nde dev ekran kurdu. Maçın her anını coşkuyla takip eden Tarsuslular, milli takımlarına olan desteklerini bir kez daha gösterdi.

 

Tarih : 27 Haziran 2024 Perşembe 13:54

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç Tarsuslularla birlikte Türkiye – Çekya maçını dev ekranda izledi. Etkinlik boyunca milli marşlar ve tezahüratlar eşliğinde büyük bir heyecan yaşanırken, vatandaşlar Türk bayrakları ve milli takım formalarıyla atmosferi renklendirdi. Büyük ilgi gören etkinlikte, vatandaşlar 7’den 70’e milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadı. Maç sırasında vatandaşlar için patlamış mısır, dondurma ve içecek ikram edildi. Aynı zamanda çocuklar için minik hediyeler sunuldu. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, etkinlik hakkında duygularını şöyle ifade etti: “Birlikte tek yürek olduk. Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynadığı bu nefes kesen maçı dev ekranda izlerken, kalbimiz sahadaki kahramanlarımızla birlikte attı. Bayrağımızı coşkuyla sallayıp, formalarımızı gururla giyerek milli takımımıza destek verdik. Bu birlik ve beraberlik duygusuyla, her daim onların yanında olacağımızı bir kez daha gösterdik. Sonsuza kadar ay-yıldızın peşinde, milli takımımızın izindeyiz.” dedi. Yapılan etkinlikle ilgili memnuniyetini dile getiren bir vatandaş “ Başkanımız Ali Boltaç’a bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerin devamını diliyorum.” diye ifade etti. Heyecan dolu bir maç olduğunu ifade eden bir başka vatandaş “Buradaki halkı görüyorsunuz çok mutlu. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hızlı başladı, hızı kesilmez.” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA