AK Partililer sessizliğe büründü


Yıllardır Mersin’e yapılacağı duyurulan Ana Konteyner Limanı’nın Adana’nın Yumurtalık ilçesine kaydırılmasına karşın AK Parti’nin Mersin Milletvekilleri sessizliğini korurken, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sert tepki geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seçer, “Yıllardır Mersinlilerin beklediği bu projeyle ilgili olarak, yetkilileri açıklama yapmaya davet ediyorum. Biz Mersinliler, Mersin’e sahip çıkacağız ve Mersin’in hakkı olan bu yatırımı Mersin’e kazandırmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

 

Tarih : 18 Temmuz 2024 Perşembe 15:24

LİMAN YATIRIMI ADANA’YA KAYDIRILDI

Mersin kamuoyunun uzun süredir beklediği Doğu Akdeniz Konteyner Limanı yatırımının Adana’ya kaydırıldığı AKP’li Adana milletvekillerince dile getirildi. AKP’li Mersin milletvekilleri suskunluklarını korurken CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yetkilileri açıklama yapmaya davet etti. Hatırlanacağı üzere Doğu Akdeniz Konteyner Limanı için seçilmiş ve liman yatırımı Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programına da alınmıştı. Mersin kamuoyunun yıllardır beklediği yatırımla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum daha sonra AK Parti sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı yatırımının Adama sınırları içinde olacağını açıkladı. Ömer Çelik’in bu açıklamaları Mersin kamuoyunda geniş yankı bulurken AKP Mersin milletvekilleri Nuredddin Nebati, Havva Sibel Söylemez ve Ali Kıratlı suskun kaldı.

SEÇER; “O YATIRIM MERSİN’E YAPILMALI

AK Partili vekiller suskun kalırken Mersinliler adına ilk tepki CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den geldi. Vahap Seçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, dün yaptığı açıklamada Adana Ana Konteyner Limanı’nın tahsisinin onaylandığını ifade etmiştir. Mersin’de yapılması planlanan ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı’nda da yer alan Ana Konteyner Limanı Projesi iptal mi edilmiştir? Yıllardır Mersinlilerin beklediği bu projeyle ilgili olarak, yetkilileri açıklama yapmaya davet ediyorum. Biz Mersinliler, Mersin’e sahip çıkacağız ve Mersin’in hakkı olan bu yatırımı Mersin’e kazandırmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA