Fenerbahçe’nin sırt sponsoru ‘Ergünler Lojistik’ oldu


Uzun yıllardır Koç grubunda iş ortağı olarak hizmet veren Ergünler Lojistik, Fenerbahçe kadın futbol takımının forma sırt sponsoru oldu.

 

Tarih : 25 Ağustos 2024 Pazar 13:58

Haber Merkezi

Deniz, Hava, Kara ve Demiryolu taşımacılığı, ayrıca proje taşımacılığı ve depo hizmetleri gibi alanlarda uzman olan Ergünler Lojistik, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nı “Forma Sırt Sponsoru” olarak destekleyecek. 2024-2025 sezonunda destek verecek Ergünler Lojistik’e teşekkür eden Fenerbahçe Kulübü, “Ailemize hoş geldin diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” paylaşımı yaptı. Konuyla ilgili Fenerbahçe’den şu açıklama yapıldı; “Ergünler Lojistik, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın ‘Forma Sırt Sponsoru’ oldu. Deniz, Hava, Kara ve Demiryolu taşımacılığı, ayrıca proje taşımacılığı ve depo hizmetleri gibi alanlarda uzman olan Ergünler Lojistik, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın “Forma Sırt Sponsoru” oldu. Ergünler Lojistik logosu, 2024-25 Sezonunda Kadın Futbol Takımımızın Forma Sırt kısmında yer alacak. Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımıza destek verecek yeni yol arkadaşımız Ergünler Lojistik’e  ‘ailemize hoş geldin’ diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz. Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.”

ERGÜNLER LOJİSTİK HAKKINDA

43 Yıllık Güven ve Tecrübe, 1981 yılında Merhum Hacı Sönmez ERGÜN tarafından Mersin’de temelleri atılan ERGÜNLER LOJİSTİK, kurulduğu günden bu yana deniz, hava, kara, demiryolu taşımacılığı ve kombine taşımacılık alanlarında müşterilerine güvenilir hizmet sunmaktadır. Açık yük ve proje taşımacılığı, forwarding ve depo hizmetleri gibi alanlarda uzmanlaşan firmamız, Türkiye genelinde İstanbul, İzmir, Bursa, Mersin ve Kocaeli'deki ofislerinde toplam 500 çalışanı ile hizmet üretmeye devam etmektedir. 2012 yılından bu yana Faysal ERGÜN ve Furkan ERGÜN kardeşler tarafından Kocaeli’de faaliyetlerine güçlenerek devam eden ERGÜNLER LOJİSTİK, günümüzde konteyner taşımacılığında lider konumda yer almakta olup, 260 adet EURO 5 güncel araç filosu ve 41 yıllık tecrübesi ile müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunmayı ilke edinmiştir

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA