Yeşilboğaz: “Adaletin yüzü güldüğü gün Bayramdır”


Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Kurban Bayramı’nı yazılı mesajla kutladı. Mesajında adalet ve hukukun üstünlüğü vurgusu yapan Yeşilboğaz, “Adaletin yüzü güldüğü gün bayramdır” dedi.

 

Tarih : 30 Temmuz 2020 Perşembe 14:33

Haber Merkezi

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz mesajında, “Bayramları bayram yapan, insanca yaşamayı yaşatacak olanlardır. Hukuk, adalet, barış, özgürlük ve sevgi üzerine inşa edilen bir yaşam, insanlar için bayramdır. Anayasa ve kanunlarla tanınmış olan İnsanların doğuştan sahip olduğu hak ve özgürlüklerin kullanımı ülkeyi yönetenlerin lütfu olarak görülmesi, adalete aç toplumlar yaratır. Asıl bayram, yeryüzünde tüm mazlum halkların özgürlüğe, adalete ve barışa tok olacağı gündür. Bu ülkede kadın cinayetlerinin, çocuk istismarının, çocuk işçiliğinin, ekonomik ve toplumsal sorunların, işsizliğin, savaşların, terörün önüne geçilemiyorsa, bayramlarımız bayram değildir. Asıl bayram adaletin yüzü güldüğü gündür. Ülkeyi yönetenlerin kin ve düşmanlık tohumlarının yerine, barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik tohumları ekip yeşermeye başladığı gündür bayram. Bayramların özü ve ruhu olan; bir arada yaşamanın, eşitliğin, barışın, sevginin, faklı olmaya, farklı düşünmeye tahammülün her daim hakim kılındığı, gülüşlerimizin çoğaldığı nice bayramları sağlıkla kucaklamak dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın, Mersin halkının ve tüm insanlığın Kurban Bayramı’nı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” ifadesini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA