Çay yerine maske ikram edin


Göreve başlar başlama ayağının tozuyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve tüm Türkiye’de aynı anda uygulamaya koyulan korona virüs denetimlerine katılan Anamur Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, “Anamurlu esnafımızın maske kullanımı konusunda titiz davrandığını görmek bizleri son derece mutlu etti. Biz maskesi bulunmayan esnaflarımıza vermek üzere yanımızda koruyucu maske getirmiştik ama hepsi elimizde kaldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsle mücadele hepimizin görevi. Bu yüzden esnaflarımıza dükkanlarına alışveriş için gelen müşterilerine çay yerine maske ikram etmesini öneriyorum” dedi.

 

Tarih : 7 Ağustos 2020 Cuma 12:55

Adem GÜNEŞ

Anamur Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, Anamur Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve tüm Türkiye’de aynı anda uygulamaya koyulan korona virüs denetimlerine katıldı.  Emniyet güçleri, zabıta ve sağlık personelinden oluşturulan ekip ile başlatılan denetimlerde esnafları ziyaret eden Kaymakam Başaran, esnafların bilinçli olduğuna dikkat çekerek, Anamur’un covid-19 vakaları konusunda ülkenin en iyi durumda olan kentlerinden birisi olduğunu belirtti.

MASKELER KAYMAKAMIN ELİNDE KALDI

Yeni atanması sebebiyle hem tanışma hem uyarı mahiyetinde geçen ziyaretlerde vatandaşları maske, mesafe ve hijyen gibi konularda uyaran Kaymakam Başaran: “Anamurlu esnafımızın maske kullanımı konusunda titiz davrandığını görmek bizleri son derece mutlu etti. Biz maskesi bulunmayan esnaflarımıza vermek üzere yanımızda koruyucu maske getirmiştik ama hepsi elimizde kaldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsle mücadele hepimizin görevi. Bu yüzden esnaflarımıza dükkanlarına alışveriş için gelen müşterilerine çay yerine maske ikram etmesini öneriyorum” şeklinde konuştu. Aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Belediye Başkan Vekili Ahmet Çetin, esnafların maske, mesafe ve hijyen gibi konularda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ederek, “Virüsü yenmenin üç temek kuralı var. Maske, mesafe ve hijyen. Bu kurallara azami ölçüde dikkat ettiğimizde en az vaka ile bu süreci tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA