1,5 yıl geçti henüz ortada bir eseriniz yok!


Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kendi döneminde yapılan buz pistinin Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla çok amaçlı etkinlik alanına dönüştürülmesine tepki gösteren önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Galiba bu arkadaşlar orada açık mekanda buz oluşturulamayacağını düşünüyor. Oysa orası suni pist. “Bu tür yaklaşımlarla yapılmış hizmetlerin tümünü ortadan kaldırmaya da kalan süreniz yetmez. Vatandaş sizden hizmet bekliyor. Neredeyse 1,5 yıl geçti. Henüz ortada herhangi bir eseriniz yok. Sadece geçmişi eleştirerek ve borç borç diyerek, yapılmış hizmetleri kötüleyerek nereye kadar gideceksiniz?” dedi.

 

Tarih : 18 Ağustos 2020 Salı 10:59

Necdet TAŞ

 

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kendi döneminde yapılan buz pistinin Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla çok amaçlı etkinlik alanına dönüştürülmesine tepki gösteren önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.

 

“BU TÜR ESERLERİ ORTADAN KALDIRARAK BİR YERE VARAMAZSINIZ”

Mersin halkının Büyükşehir yönetiminden hizmet beklediğini ifade eden Burhanettin Kocamaz,
“Yapılan yanlışları gördüğüm lüzum üzerine sizlerle paylaşmak zorunda kaldım. Zamanınızı aldığım için öncelikle sizlerden özür diliyor ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum. Son Büyükşehir Meclisinde Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki gençlere yönelik yapılan parkta bulunan paten pistini kaldırma kararı alınmış. Bu kararın alınmasında etkili olan meclis üyelerinin, aldıkları kararla ilgili o pisti gidip de yerinde incelediklerini sanmıyorum. Zira mecliste yaptıkları konuşmalarda bu projenin Mersin için uygun olmadığını söylediler. Galiba bu arkadaşlar orada açık mekanda buz oluşturulamayacağını düşünüyor. Oysa orası suni pist. Orada bir tek eksik var. Bizim planlayıp da yapmaya fırsat bulamadığımız, gençlerin güneşten etkilenmemesi ve günün her saatinde kullanabilmesi için yapılması gereken bir gölgelik ya da çadır. Beyler; O sözünü ettiğiniz pist parkın bütünlüğü içerisinde projeye uygun olarak yapıldı. Sırf geçmiş dönemde yapıldı diyerek, belli bedeller ödenerek yapılmış bu tür eserleri ortadan kaldırarak bir yere varamazsınız” ifadelerini kullandı.

 

“VATANDAŞ SİZDEN HİZMET BEKLİYOR”

“Bu tür yaklaşımlarla yapılmış hizmetlerin tümünü ortadan kaldırmaya da kalan süreniz yetmez.
Vatandaş sizden hizmet bekliyor. Neredeyse 1,5 yıl geçti. Henüz ortada herhangi bir eseriniz yok. Sadece geçmişi eleştirerek ve borç borç diyerek, yapılmış hizmetleri kötüleyerek nereye kadar gideceksiniz? Kaldı ki defalarca açıkladık” diyen Kocamaz, “Vatandaşlarımız söylediklerimizi anladı ama sizler anlamamakta hala ısrar ediyorsunuz. Bir kere daha söylüyorum. Bizim devraldığımız dolar bazında ki borç, size devrettiğimiz borçtan bu kadar hizmet üretilmesine rağmen çok daha fazla idi. Tek yapmış olduğunuz iş, bizim dönemimizde yapılan eserlerin üzerine henüz Meclis kararı dahi alınmamış, gayri yasal logo ile isminizi yazmanız. Lütfen görevinizi yapınız. Vatandaşı Kurban Bayramında gönlerce susuz bıraktınız. İşin içinden çıkamayınca bizi suçladınız. Bizim 5 yıl boyunca yattığımızı söylediniz. Yazıktır, günahtır. Bu ifadeleri kullanan kişi her kim olursa olsun gerçekleri ve o bölgede ya da Mersin genelindeki yapılan çalışmaları gördükten sonra vicdanen rahat olamaz. Anladığım kadarıyla Mersin liyakatsız kadrolar elinde. O liyakatsiz kadrolar da Vahap Başkan’a yanlış ya da eksik bilgiler veriyor. Oysa bütün belgeler elinizde” dedi.
 

SU TARTIŞMASINA KOCAMAZ DA GİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yaylalardaki susuzluk üzerinden yüklenen Kocamaz, “Bizim sizin susuz bıraktığınız yerlere 5 yılda hangi hizmetleri götürdüğümüz elinizin altındaki kayıtlarda var. Bizim dönemde o susuz bıraktığınız bölgelerde hangi iyileştirmeleri yaptığımızı halkımız gayet iyi biliyor. Ayvagediği’ndeki membranlı havuzda su tutmayıp, güneşin altında bırakarak lime lime ederseniz elbette o havuzda su tutamaz, vatandaşımıza da bayramda su veremezsiniz.  Peki biz suçlu idiysek MESKİ Genel Müdürünü neden görevden aldınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Sizin yalan ve iftiralarınız bırakın yatsıyı, ikindiye bile kalmıyor. Lütfen vatandaşın beklentilerine hizmetlerinizle cevap veriniz. Mersin’in yeniden yıllarını kaybetmesine izin vermeyiniz. Mersin hepimizin. Mersin’in derdi hepimizin derdi. Her şeye rağmen sizlere kolaylıklar diliyor, kazanan Mersin olsun diliyorum” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA