Koronavirüsü kurallara uyarak yenebiliriz!


Mersin’in sevilen iş insanlarından Memet-Et Market ve Şarküteri sahibi Mehmet Aydın Kırtay, vakaların her geçen gün arttığı Mersin’de vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizerek, “Mersin’de maalesef korkulan oldu ve vaka patlaması oldu. Bunda hepimizin suçu var. Kurallara uymadık, uyarılara kulak asmadık. Durum maalesef ciddi. Vaka sayısı binleri aştı. Tek amacımız Mersin’i yeniden vaka sayısı en az illerin arasında görmek. Bunu, hep birlikte kurallara uyarak sağlayabiliriz ancak” dedi.

 

Tarih : 19 Ağustos 2020 Çarşamba 15:08

Mersin’de artan koronavirüs vakalarına dikkat çeken İş İnsanı Mehmet Aydın Kırtay, “Pandeminin ilk günlerinde vaka sayısının azlığı ile ön plana çıkan Mersin’de maalesef korkulan oldu ve vaka artışı oldu. Bunda hepimizin suçu var. Kurallara uymadık, uyarılara kulak asmadık. Durum maalesef ciddi. Vaka sayısı binleri aştı. Tek amacımız Mersin’i yeniden vaka sayısı en az illerin arasında görmek. Bunu, hep birlikte kurallara uyarak sağlayabiliriz ancak” ifadelerini kullandı.

“KURALLARA UYMAZSAK BİZİ ZOR BİR KIŞ BEKLİYOR”

Mersin’de artan vakların sebebinin herkes olduğunu vurgulayan Kırtay, "Bunun için devletimiz, bakanlığımız ve hastanelerimiz her türlü imkanı sonuna kadar seferber etti. Ancak vatandaşlar olarak biz üzerimize düşeni yapamadık. Hafta sonları plajlara akın edip sosyal mesafeyi unuttuk. Normalleşme ile birlikte vaka sayıları yeniden artışa geçti. Yeniden evlere tıkılmamak için lütfen ama lütfen hijyen kurallarına uyalım. Okullar açılıp çocuklarımız okula gidebilsin, insanlar işsiz kalmasın, hayatlar son bulmasın diye maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına doğru şekilde uyulması hem bizi hem de sevdiklerimizi korur. Kurallara uymak, yoğun bakımda sevdiklerinizden ayrı olmaktan iyidir. Koronavirüsü ancak böyle yenebiliriz. Yoksa bizi gelecek kış yine zorlu bir dönem bekliyor” uyarısında bulundu. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA