Mut’ta, kırsal mahallelere hizmet atağı


Tarımsal üretimin yoğun olduğu kırsal mahallelere yönelik hizmet atağını sürdüren Mut Belediyesi, tarım yollarında yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor, bu sayede yerel üreticilerin ulaşımını kolaylaştırıyor.

 

Tarih : 20 Ağustos 2020 Perşembe 14:45

Haber Merkezi

Mut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçeye bağlı Yukarı Köselerli Mahallesi’nde, tarımsal alanlara giden yollarda meydana gelen bozukluklar giderilerek genişletme, tesviye, onarım ve kumlama çalışmaları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, açılan ve yenilenen tarım yolları sayesinde, özellikle bölge üreticilerinin, ürünlerini pazara kolaylıkla ve daha düşük bir maliyetle ulaştırabildiklerini ifade etti.  Tarıma ve üreticilere her zaman destek olacaklarının altını çizen Başkan Şeker, “Mut ilçemizde, merkez mahallelerimizin yanı sıra, kırsal mahallelerimize de hizmet atağını sürdürüyoruz. Bu kapsamda, yaklaşan yağış mevsimleri öncesi üreticilerimizi düşünerek, tarım yollarımızda yenileme, tadilat, genişletme ve kumlama çalışması başlattık. Hazırladığımız plan ve program dahilinde, ihtiyaç duyan diğer kırsal mahallerimize de bu hizmeti götüreceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA