Vali Su, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Silifke-Mut Karayolu 12. kilometresinde meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 27 Ağustos 2020 Perşembe 16:10

Haber Merkezi

Vali Su, 8 Ağustos Cumartesi günü gece saatlerinde Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlayan Mersin-Silifke-Mut Karayolu 12. kilometresi Keben mevkinde meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sırasında Vali Su’ya, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’ın yanı sıra il ve ilçe protokol üyeleri de eşlik etti. Bölgede gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Keben Köyü Değirmendere Mahallesi’ne geçerek burada vatandaşlarla bir araya gelen Vali Su, heyelan bölgesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Heyelan nedeniyle can kaybının ya da herhangi bir yaralanmanın yaşanmamasının sevindirici olduğunu dile getiren Su, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı eski Kalkınma Bakanı Lütfü Elvanın da konu ile yakından ilgilendiğini ifade ederek, kapanan ve tehlike oluşturan yolda gerekli önlemlerin alındığını, ulaşıma kapanan yolun bir an önce açılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalara başladığını, bu süre içerisinde vatandaşların mağdur olmamaları için ulaşımın alternatif yollar üzerinden sağlandığını dile getirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA