ZOR MAÇ OLACAK!


Misli.com 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk 2 haftasını kayıpsız geçen temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Isparta maçına sıkı hazırlanıyor. Isparta’nın ilk haftada sahadan puansız ayrılmasının kimseyi yanıltmaması gerektiğinin altını çizen İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Eksiklerimizi daha iyi irdeleyip en az hata ile Isparta 32 maçına hazırlanacağız. Zor bir maç olacak. Isparta 32, iki maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Onlar açısından da önemli bir maç olacak. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. 5-6 haftaya İçel İdman Yurdu hazır hala gelmiş olacaktır’’ dedi.

 

Tarih : 30 Eylül 2020 Çarşamba 11:18

 Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk 2 haftasını kayıpsız geçen temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Isparta maçına sıkı hazırlanıyor. Takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, Isparta’dan puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

“YENEMİYORSAK YENİLMEYECEĞİZ”

Lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizen başarılı teknik direktör, ''Gönül isterdi ki Osmaniyespor maçında sahaya çıkıp güzel bir oyunla kazanalım. Fakat rakibin bir hatası sonucu hükmen galip geldik. İkinci hafta ise evimizde Erbaasppor ile oynadık Aslında ilk maçlar her zaman zordur. Pandemi süreci ile birlikte bu zorluk bir kat daha artmış durumda sahaya çıktık. Ama iyi oynadığımızı düşünüyorum. 3-0 kazandık. Daha da farklı kazanabilirdik. Kalemizde de pozisyon verdik. Futbolda bunlar vardır. Eksiklerimizi daha iyi irdeleyip en az hata ile Isparta 32 maçına hazırlanacağız. Zor bir maç olacak. Isparta 32, iki maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Onlar açısından da önemli bir maç olacak. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. 5-6 haftaya İçel İdman Yurdu hazır hala gelmiş olacaktır'' şeklinde konuştu. Transfer çalışmalarını bitirmediklerini ve en az bir stoper daha almayı istediklerinin altını çizen İbrahim Baş, ''5 Ekim'e kadar bir sol stoper transferi yapmak istiyoruz. Yönetim ile istişare yaptık. İlerleyen birkaç günde bu transferi bitirmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA