Lidere Selam durun!


3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, sahasında konuk ettiği Esenler Erokspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup etmeyi başardı. Yaşar Çetin’in 90. Dakikada attığı golle rakibini zor da olsa 2-1 mağlup eden kırmızı lacivertli temsilcimiz İçel İdman Yurdu, bu galibiyetle birlikte puanını 10’a çıkardı ve grupta liderlik koltuğuna oturdu.

 

Tarih : 12 Ekim 2020 Pazartesi 10:07

Necdet TAŞ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mersin Stadyumu’nda oynanan Mislicom 3. Lig 3. Grup 4. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Esenler Eroksporu 2-1 mağlup ederek 4. Hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

90’DA HEM 3 PUAN HEM DE LİDERLİK GELDİ

Maça oldukça hızlı başlayan konuk takım bulduğu yüzde yüzlük gol pozisyonundan yaralanamayınca öne geçme şansını tepti. 9.dakikada İçel İdman Yurdu savunmasının pas hatasında topla buluşan Abuzer Gaffar Toplu'nun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda top dışarı gitti. 21.dakika gelişen Esenler Erokspor atağında Abuzer Gaffar Toplu, bu kez hata yapmayarak topu ağlarla buluşturarak Esenler Eroklar’ı 1-0 öne geçirdi. 43.dakikada 2'e 1 yaparak topla buluşarak ceza sahasına süren Hakkı Tosun'un şutu zayıf kalarak auta çıktı. 66.dakikada gelişen İçel İdman Yurdu atağında ceza sahası içinde Uğur Ayhan'ın şutu ağlarla buluştu ve skora denge geldi. 90.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan İçel İdman Yurdu'nda Yaşar Çetin, topu ağlarla buluşturarak takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca temsilcimiz zor da olsa 3 puanı kazandı. Bu galibiyetle İçel İdman Yurdu puanını 10'a yükseltti.

“HERKESTEN METANET VE SABIR BEKLİYORUZ”

Maçın ardından bir açıklama yapan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Bu şehirde tekrardan hep birlikte güzel günleri getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İbrahim hocamıza sonuna kadar inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluktur. Bilindiği üzere locaların yüzde 50’si açılacak ve seyirci almaya başlayacağız. En mümkün olan düzeyde ve tüm sağlık tedbirlerini uygulamak şartıyla stadyuma girişlere imkan sağlayıp, başta kırmızı şeytanlar olmak üzere Mersin’deki tüm futbol sevdalılarını yanımızda olmaya davet ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA