Tarsus sonunu getiremedi: 2-2


TFF Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta Kırşehirspor ile 2-2 berabere kaldı. 77. Dakikaya kadar üstün bir futbol sergileyen sarı lacivertli temsilcimiz Sefa Durmuş ve Alperen’in attığı gollerle 2-0 öne geçmesine rağmen son 13 dakikada yediği gollerle rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi Kırşehir’in golleri Üstün Bilgi’den geldi.

 

Tarih : 20 Ekim 2020 Salı 15:48

Necdet TAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta 6’ıncı hafta maçında deplasmanda Kırşehirspor’a konuk olan sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, 2-0 öne geçtiği maçta Kırşehirspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırşehir deplasmanında 1 puanla dönen TİY, puanını 9’a yükseltti. Kırşehirspor ise 7 puanda kaldı. Tarsus İdman Yurdu 7. Haftada evinde Mamak FK’yı konuk edecek. Kırşehirspor ise Kırklarelispor’a konuk olacak.

STAT: Ahi Stadyumu

Hakemler: Şahin Berker (Hakem)

 Ömer Karakaya (1. Yardımcı Hakem)

 Servet Bozkurt (2. Yardımcı Hakem)

 Murat Türkoğlu (Dördüncü Hakem)

KIRŞEHİRSPOR: Ahmet Sabri Fener, Nuri Melih Mursal, Volkan Altınsoy, Onur Karakabak, Batuhan Süer, Gökay Iravul, Üstün Bilgi, Abdülkadir Akyıldız, Ali Kucık, Serhat Mermer, Mehmet Alaeddinoğlu

 

Teknik Direktör: Gürsel Kılıç

TARSUS İDMAN YURDU: Barış Türkmen, Onur Şirin, Ferhat Duman, Abdussamed Karnuçu, Nurullah Kaya, Alperen Pak, Mertcan Çam, Şahin Şafakoğlu, İbrahim Hırçın, Sefa Durmuş, Samet Eker

Teknik Direktör: Ergün Penbe

Goller: Sefa Durmuş (45. dk) ve Alperen Pak (65. dk) 77. Dak. Pen. Ve 81 Üstün Bilgi

Sarı kartlar: Ali Kucik, Şerif Doğan, Ahmet Sabri Fener (Kırşehirspor), Abdussamed Karnuçu ve Mertcan Çam (Tarsus İdman Yurdu)

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA