Çileleri, Mersin’de bitti


Gaziantep’de yaşayan N.K. ve 5 çocuğu, şiddet gördüğü baba S.K.’dan kurtulmak için geldiği Mersin’de de rahat edemedi. Burada da eşini ve çocuklarını bulan baba S.K., bir kızı ile baldızını yaralarken, polisin çalışması sonucu yakalandı.

 

Tarih : 12 Kasım 2020 Perşembe 14:06

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'de yaşayan N.K ve 5 çocuğu, sürekli baba S.K’dan şiddet görüyordu. Cezaevinden izinli çıkan babanın en büyük kızı uyguladığı şiddetlere dayanamayıp intihar etti. Genç kızın intiharı sonrasında bile uyuşturucu kullanmaya, aile bireylerini darp etmeye devam eden baba S.K.’dan, boşanma davası ve uzaklaştırma kararı ile kaçan anne N.K. ve çocukları, hayata tutunmak için Mersin'e geldi.

ÜZERLERİNE ARAÇ SÜRDÜ

 Burada da kendisini rahat bırakmayan koca, 2 Kasım'da Mersin'e geldi. Merkez Akdeniz ilçesi Civanyaylağı Mahallesinde kardeşi ve yeğeni ile birlikte çocuklarını okula bırakan anne N.K ‘yı takip eden şüpheli baba, boşanma aşamasındaki eşinin yanında bulunan baldızı ile kızının üzerine kullandığı aracı sürdü. Bunun üzerine kaçmaya çalışan baldızını şoför kapısını açarak yaralayan baba, kızı İ.A.'yı da kolundan tutarak arabayla birlikte 100 metre sürükledi. Olayın ardından şahıs kaçarken, yaralanan 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Olayın üzerine çalışma başlatan Akdeniz ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede şüpheliyi yakaladı. Emniyetteki ifadesinde yaptıklarını itiraf eden S.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA