Aşıyı ısrarla öneriyorum!


Pandemiyle mücadele kapsamında sağlık çalışanları covid-19 aşısı oluyor. Tüm ülkede olduğu gibi Mersin’in Anamur ilçesinde de sağlık çalışanları koronavirüs aşılarını yaptırdı. Anamur’da Aşı yaptıranlardan 2. Nolu sağlık ocağı doktoru Gülay Uysal, vatandaşlara aşı yaptırma çağrısında bulunarak, “Bir süredir aşıların başlamasını bekliyorduk. Aşılamayla inşallah bu hastalıktan kurtulacağız, beklentimiz bu yönde. Aşılamanın tüm ülke ve dünyada başarılı olması temennisinde bulunarak “Aşıyı ısrarla öneriyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2021 Perşembe 15:12

Adem GÜNEŞ

Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon sağlık çalışanı covid-19 aşısını yaptırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Şu ana kadar 1 milyondan fazla vatandaşımız aşılanmış bulunmaktadır. Aşı programının 1. aşaması bildiğiniz gibi sağlık çalışanlarımızla başladı ve şu ana kadar 980 binden fazla sağlık çalışanı aşı oldu" ifadelerini kullandı.  Bakan Koca, ayrıca Bilim Kurulu'nun yaptığı değerlendirme ile yarından itibaren 85 yaş üzerindeki vatandaşların da aşılanmasına başlanacağını söyledi. Bakan Koca, 85 yaş üzerindeki vatandaşların da evlerinde aşı olacaklarını ifade etti.

ANAMUR’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞILANDI

Tüm ülkede olduğu gibi Mersin’in Anamur ilçesinde de sağlık çalışanları koronavirüs aşılarını yaptırdı. Aşı çalışmaları ilçede Anamur Devlet Hastanesi’nde bünyesinde başlandı. İlk aşı Hastane Başhekimi Serkan Boz’a vuruldu. Hastane bünyesinde ayrılan odalarda aşı vurulma çalışması yapılırken,  Genel Cerrahi Uzmanı Hastane Başhekimi Op. Dr. Serkan Boz ve beraberindeki sağlık çalışanlarına aşı vuruldu. Aşı ile ilgili konuşan Dr. Boz, “Covid-19 aşılama programında Anamur Devlet Hastanesi olarak hastanemiz ve Anamur’umuzda bulunan sağlık personellerini aşılamaya devam ediyoruz . Bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm sağlık personellerimize sonsuz teşekkürler. Sağlıklı günlere hep birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

“UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUK”

Aşı yaptıranlardan 2. Nolu sağlık ocağı doktoru Gülay Uysal, aşısını yardımcı hemşiresi Şadiye Göktaş Kargı  yaptı. Konu ile ilgili konuşan Doktor Gülay Uysal;  “Aşılama programıyla salgının seyrinin azalacağını umduğunu vurgulayarak, “Aşının verdiği acı, insanlarımızın, milletimizin ve bizim çektiğimizin yanında hiçbir şey. İnşallah toparlayacağız, bizi güzel günler bekliyor diye umut ediyoruz” ifadelerini kullandı. Aşı olmanın covid-19’a karşı en önemli önlemlerden biri olduğunu salgının önüne geçebilmek için toplum düzeyinde bağışıklığın olması gerektiğinin altını çizen Uysal, bunu sağlamanın en ucuz, kolay ve risksiz yolunun da aşılama olduğunu, aşı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve aşının geliştirilmesiyle çok mutlu olduklarını belirterek, “Bir süredir aşıların başlamasını bekliyorduk. Aşılamayla inşallah bu hastalıktan kurtulacağız, beklentimiz bu yönde. Aşılamanın tüm ülke ve dünyada başarılı olması temennisinde bulunarak “Aşıyı ısrarla öneriyorum” Uygulamanın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA