Çukurova’ya ağır darbe: 93-61


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 18’inci haftasında, Ankara’da Çankaya Üniversitesi’ne konuk olan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, rakibine 32 sayılık farkla mağlup oldu.

 

Tarih : 25 Ocak 2021 Pazartesi 10:18

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 18'inci haftasında, Ankara'da Çankaya Üniversitesi'ne deplasmanda 93-61 kaybetti. Maça Manolya Kurtulmuş, Melis Talay, Gökşen Fitik, Kristine Anigwe, Liudmyla Naumenko 5'lisi ile başlayan ÇBK, müsabakayı 93-61'lik skorla kaybetti. Turuncu-lacivertli ekip, ligin 19'uncu haftasında Mersin'de OGM Ormanspor'u konuk edecek.

SALON: Ankara Spor Salonu

HAKEMLER: Ali Serkan Emlek, Sertan Kırklar, Eyyüp Ayhan

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ: Sade Zellous 32, Chantella White 12, Gizem Yavuz 11, Bahar Öztürk 17, Warley Talbert 18, Özge Kavurmacıoğlu 3, Özge Karataş, Kardelen Gezgin, Sena Aral, Elif Bayrak, Aleyna Cengizhan

ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Manolya Kurtulmuş 2, Melis Talay 8, Gökşen Fitik 16, Kristine Anigwe 15, Liudmyla Naumenko 8, Fatmanur Karakaş 4, Yeliz Doğan 2, İlayda Güner 6, Şevval Akalan, Berfin Demir

1'İNCİ PERİYOT: 26-14

İLK YARI: 48-23

3'ÜNCÜ PERİYOT: 72-46

ORAK, "ÖNEMLİ DERSLER ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI"

Mersin ekibinde Başantrenör Olcay Orak, "Onlar iyi oynadı. Açıkçası biz de kovalayan takım olduk. Bu durum kabul ettiğimiz birşey değil. Önemli dersler almamız gereken bir maçtı" dedi. Maç sonu değerlendirmesinde, müsabakaya kötü başladıklarını belirten Orak, "Çankaya gibi bir takıma karşı bu şekilde başlama lüksümüz yok. Çok tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip. Onlar iyi oynadı. Açıkçası biz de kovalayan takım olduk. Bu durum kabul ettiğimiz, tarzımız olan birşey değil. Maça kötü başladıktan sonra maça yetişmek, hele Çankaya gibi önemli oyunculara sahip bir takım karşısında çok zor. Önemli dersler almamız gereken bir maçtı. Ayın 13'ünde Ormanspor maçı oynayacağız. Bu maça kadar problemi çözüp, yeniden maç kazanacak seviyeye gelmemiz lazım" diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA