Anamur’da hedef 3. Lig!


Mersin Amatör Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Anamur Belediyespor futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Anamur Şehir Stadında Yeşil-Beyazlı takımın ilk idmanı nedeniyle düzenlenen törene katılan Başkan Kılınç, camia olarak güzel bir sezon geçireceklerine inancının tam olduğunu ifade ederek, hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi.

 

Tarih : 1 Şubat 2021 Pazartesi 15:51

Haber Merkez

Mersin Amatör Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Anamur Belediyespor futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hazırlık öncesi Kulüp yönetimi tarafından başarılı bir sezon için kurban kesildi, teknik kadro ve futbolcularla birlikte dualar edildi. 2020-2021 Mersin Amatör Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Anamur Belediyespor, pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra topbaşı yaptı. Yeşil-Beyazlı takımın tam kadro hazır bulunduğu idmanın ilk başlama vuruşunu yapan Anamur Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Hidayet Kılınç, yeni sezon öncesi teknik ekip ve futbolculara başarı dileklerini ileterek, kazasız belasız bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

“İNANCIMIZ TAM”

Anamur Şehir Stadında Yeşil-Beyazlı takımın ilk idmanı nedeniyle düzenlenen törene katılan Başkan Kılınç, camia olarak güzel bir sezon geçireceklerine inancının tam olduğunu dile getirdi.  Kılınç, burada yaptığı konuşmada, “Bu sene çok iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum, ekibimizle birlikte bölgenin en yetenekli gençlerini şehrimizin takımında toparladık. Anamur’u bir spor kenti olarak görmek istiyoruz. Yeni sezonda önce Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı, ardından 3. ligde ter dökmeyi hedefliyoruz. Futbolcularımıza ve yönetim kurulumuza başarılarla dolu bir sezon diliyorum’’ dedi. Anamur Şehir Stadında düzenlenen törene, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA