Bozyazı’da musluklardan çamurlu su akıyor


Mersin’in Bozyazı ilçesinde yağan her şiddetli yağmur sonrasında evlerin musluklarından çamurlu su akıyor. Yağan yağmurun ardından musluklarını açan ve çamurlu su ile karşılaşan vatandaşlar MESKİ’ye tepkilerini dile getiren vatandaşlar sorunun biran önce çözülmesini bekliyor.

 

Tarih : 2 Şubat 2021 Salı 10:25

İlçede yağan her şiddetli yağmur sonrasında evlerin musluklarından bir kaç gün çamurlu su akıyor. Yağan yağmurun ardından musluklarını açan ve çamurlu su ile karşılaşan vatandaşlar MESKİ’ye tepkilerini dile getiren vatandaşlar sorunun biran önce çözülmesini istiyor. Her yağmur sonrası aynı durum ile karşılaştıklarını dile getiren ve kullanılabilir ve içilebilir temiz suya erişimin temel bir insan hakkı olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Bizi bu suya layık gören MESKİ’ye ne denir bilmiyoruz.  Bu sorunu geçen senede yaşadık. Sosyal medyada paylaştık, yetkililere ilettik ama bir çözüm bulunmadı. Özellikle bu pandemi döneminde bu çamurlu suyu insanlara içirmeye kimin hakkı var? Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA