Saldırıyı işten çıkarılan işçi yapmış


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezindeki ana hizmet binasında çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangının, işten çıkarılan bir işçinin binanın camından içeriye molotof kokteyli atılması sonucu çıktığı açıklandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında çıkan yangınla ilgili iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında gözaltına alınanlardan K.D.B isimli kişinin itfaiyede çalıştığını işten çıkartılınca da yangın olayını gerçekleştirdiğini ifade ettiği belirtildi.

 

Tarih : 2 Şubat 2021 Salı 10:27

Haber Merkezi

Edinilen bilgiye göre başkanlık makamının da yer aldığı ve Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve taş bina olarak da bilinen ana hizmet binasında saat 17.30 sıralarında kısa süreli bir patlamanın ardından etrafı dumanlar sardı. Patlama ile birlikte eski meclis salonunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin kısa süren çalışması sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı. Çevrede toplanan vatandaşlar ise meraklı gözlerle çalışmaları izledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Mersin Büyükşehir Belediyemizin ana hizmet binası olan taş bina'da bugün saat 17:09 sıralarında menfur bir saldırı gerçekleşmiştir. Hizmet binamızın zemin katında bulunan Encümen Salonu'na kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce yanıcı ve patlayıcı madde atılmıştır. Atılan maddenin alev alması sonucunda çıkan yangın, personellerimiz tarafından büyümeden söndürülmüştür. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma, emniyet güçleri tarafından çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İŞTEN ÇIKAN KİŞİ YANGIN ÇIKARMIŞ

Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında çıkan yangınla ilgili iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında gözaltına alınanlardan K.D.B isimli kişinin itfaiyede çalıştığını işten çıkartılınca da yangın olayını gerçekleştirdiğini ifade ettiği belirtildi. Mersin Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “İlimiz Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bugün çıkan küçük çaplı yangınla ilgili olarak iki kişi gözaltına alınmış olup K.D.B isimli şahıs Büyükşehir Belediye itfaiyesinde çalıştığını ancak işten çıkarıldığını bundan dolayı eylemi gerçekleştirdiğini beyan etmiş olup konu ile ilgili tahkikat sürdürülmektedir; Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA