İçel’i eski golcüsü yıktı: 2-2


Misli.com 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu, deplasmanda karşılaştığı Tokat temsilcisi Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı. İçel’in golleri Ömer Önder ve Hakkı Tosun’dan gelirken, ev sahibi Erbaaspor’un gollerini ise Buğrahan Tuncay ve ligin ilk yarısında İçel forması giyen eski golcüsü Yaşar Çetin attı. Esenler Erokspor evinde Karşıyaka’yı 1-0 mağlup edip puanını 36 yaptı ve İçel’in 1 puan üstünde ikinci sıraya yerleşti. Böylece İçel, üçüncü sıraya geriledi. Lider Somaspor ise deplasmanda Gölcükspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

Tarih : 4 Şubat 2021 Perşembe 14:52

Necdet TAŞ

Ligin ilk yarısını liderin 1 puan gerisinde kapatan İçel İdman Yurdu, Sportif Direktörlüğe yeniden Vedat Çoban’ı getirip, kadrosunu da yeni transferlerle güçlendirmişti. İkinci yarının ilk maçında evinde grubun zayıf takımlarından Osmaniyespor karşısında evinde şok bir yenilgi alan kırmızı lacivertliler, maçın başında yediği golle yenik duruma düşmesine ve rakibine birçok pozisyon vermesine rağmen Ömer Önder, Hakkı Tosun golleriyle 2-1 öne geçti. İkinci yarıda eski golcüsü Yaşar Çetin’in golüne engel olamayan İçel İdman Yurdu, Osmaniye maçından sonra Erbaa maçında da 2 puan kaybederek kötü gidişatını sürdürdü. Esenler Erokspor evinde Karşıyaka’yı 1-0 mağlup edip puanını 36 yaptı ve İçel’in 1 puan üstünde ikinci sıraya yerleşti. Lider Somaspor ise deplasmanda Gölcükspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

Stat: Erbaa İlçe Stadı

Hakemler: Abdulbaki Ayyıldız, Birtan Yavuz, Mehmet Ali Vardar

Erbaasor: Taylan Arman, Murat Şimşek, Hüseyin Erol, Şevket Güngör, Ertuğrul Şenlikoğlu, Murat Ceylan, Rıdvan Gökçe (Emirhan Çavuş), Buğrahan Tuncay (Yunus Ünsal), Talha Bulut (Yaşar Çetin), Yusuf Yağcı, Furkan Karabatak (Yaşar Kaan Yılmaz)

Teknik Direktör: Hasan Basri Kara

İçel İdman Yurdu: Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Aslan Gök, Uğur Ayhan, Ekrem Aydemir, Ozan Pekdemir (Fatih Şerifoğlu), Yılmaz Can Taşkıran (Furkan Güneş), Tunahan Ergül, Hakkı Tosun, Ömer Önder (Emrullah Yıldırım)

Teknik Direktör: İbrahim Baş

Goller: Buğrahan Tuncay (Erbaa) Ömer Önder, Hakkı Tosun (İçel)

Sarı Kartlar: Şevket Güngör, Hüseyin Erol (Erbaa) Gökcan Gelmen, Emrullah Yıldırım, Hakkı Tosun, Aslan Gök (İçel)

 

Grupta alınan diğer sonuçlar ise şöyle;

Osmaniyespor FK 3 – 1 Şile Yıldızspor

Cizrespor 0 – 1 Çatalcaspor

Elazığ Karakoçan FK 1 – 1 Çarşambaspor

Gölcükspor 0 – 0 Somaspor

Yalovaspor 0 – 0 Arhavispor

Isparta 32 Spor 2 – 0 Batman Petrolspor

Esenler Erokspor 1 – 0 Karşıyaka

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA