Vali Su, Yenice Lojistik Merkezinde incelemelerde bulundu


Mersin Valisi Ali İhsan Su, 515 bin metrekare alanda hizmet verecek olan Yenice Lojistik Merkezinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Yenice Lojistik Merkezi ziyaretinin ardından incelemelerini Taşkent ve Tırmıl Lojistik Müdürlükleri ile devam ettiren Vali Su, yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi alarak istişarelerde bulundu.

 

Tarih : 7 Şubat 2021 Pazar 12:34

Haber Merrezi

Vali Su, içerisinde idari ve sosyal hizmet binaları, vagon atölyeleri ve gözetleme kulesinin yer alacağı ve Türkiye’nin önemli lojistik üslerinden biri olması hedeflenen Yenice Lojistik Merkezini inceledi. Merkezi gezen Vali Su’ya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, TCDD 6. Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, TCDD Taşımacılık A.Ş. Adana Bölge Müdürü Naci Özçelik ve diğer yetkililer eşlik etti. Yenice Lojistik Merkezinde gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi alan Su, Lojistik Merkezinin hem Orta Doğu ve Uzak Doğu’ya hem de Türkiye’nin diğer bölgelerine önemli bir lojistik hizmeti sağlayacağını söyledi. Merkezin önemine vurgu yapan Su, merkez tam olarak faaliyete geçtiğinde Mersin’in önemli bir lojistik üssü olmasına büyük katkılar sunacağını dile getirdi. Yenice Lojistik Merkezi ziyaretinin ardından incelemelerini Taşkent ve Tırmıl Lojistik Müdürlükleri ile devam ettiren Vali Su, yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA