Tarsus 1 puanı 90’da aldı: 2-2


Misli.com. 2. Lig Kırmızı Grupta 26. Hafta maçında deplasmanda Ankara temsilcisi Mamak FK’ya konuk olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Ankara temsilcisinin gollerini İsmail Köse ve Görkem Can Güner kaydetti. Temsilcimizin gollerini ise Burak Seres ve Suat Kaya attı.

 

Tarih : 4 Mart 2021 Perşembe 15:59

Necdet TAŞ

Misli.com. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Mamak FK ile 2-2 berabere kaldı. Ankara’da Çubuk Stadında oynanan mücadelede kümede kalma mücadelesi karşısında oldukça kötü bir futbol ortaya koyan sarı lacivertliler maçın ikinci yarısında yediği gollerle 2-0 yenik duruma düştü. Maçın son 15 dakikasında geri dönüşe imza atan Tarsus, 1 puanı son dakika golüyle aldı. Ankara temsilcisinin golleri İsmail Köse ve Görkem Can Güner’den gelirken, temsilcimizin gollerini ise Burak Seres ve Suat Kaya attı. Bu sonucun ardından Tarsus İdman Yurdu puanını 37’ye, Mamak FK de 24’e çıkardı.

STAT: Çubuk İlçe

HAKEMLER: Hasan Kaçar (Orta Hakem), Turhan Akbaş (1. Yardımcı Hakem), Enes Biroğlu (2. Yardımcı Hakem), Adnan Deniz Kayatepe(Dördüncü Yardımcı Hakem)

MAMAK FK: Hüseyin İriç, Mahmut Altınkaya, Çağrı Tekin, Görkem Can Güner, Hakan Yağmurkaya, Yiğit Yöney, Recep Kalkan, Mehmet Halil Daniş, Erhan Kuşkapan, Salih Sefercik, Mehmet Fırat Demir

TARSUS İDMAN YURDU: Abdussamed Karnuçu, Alperen Pak, Suat Kaya, Aytaç Öden, İbrahim Hırçın, Barış Türkmen, Ahmet Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, Alper Ademoğlu, Sefa Durmuş, Mahmut Metin

GOLLER: İsmail Köse, Görkem Can Güner (Mamak) Burak Seres ve Suat Kaya (Tarsus)

SARI KARTLAR: Mehmet Fırat Demir (Mamak)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA