DEVA, 8 Mart’ı karanfil dağıtarak kutladı


Demokrasi ve Atılım Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde karanfil dağıttı. Tarsus’ta gerçekleştirilen ve Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş’in de katıldığı karanfil dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. DEVA Partisinin kadın politikalarına bakış açısını anlatan Başkan Cenkcimenoğlu, kadınların destekçi değil yol arkadaşı olması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Tarih : 9 Mart 2021 Salı 11:31

İlçe kongresini yapmak amacıyla DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Tarsus’a geleceği müjdesini veren Başkan Cenkcimenoğlu, Mersin’in sıkıntılarını bütüncül olarak düşündüklerini, Mersin’den bakarak Tarsus’un sorunlarına çözüm üretmek yerine bizzat sahada Tarsus’tan Anamur’a kadar her ilçede vatandaşlara bir araya geleceklerini söyledi. Kadınlar Günü nedeniyle Tarsus ve Mersin’de kadınlara karanfil dağıttıklarını aktaran Başkan Cenkcimenoğlu, “Kadınların hayatın her alanında eşit haklara sahip olması, çalışma alanında, sosyal hayatta, siyasette mümkün olduğunca güçlü olması partimizin öncelikli hedeflerindendir. Bu bağlamda birinci yaşını kutlamaya hazırlanan partimizin tüzüğünde yönetimde yüzde 35 kadın kotası getirilmiş. Bu kapsamda çalışmaları yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir” dedi.

KADINLAR YOĞUN ILGI GÖSTERDI


DEVA Partisi Mersin Teşkilatı, 8 Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Mersin çarşı merkezi, Alanya ve Kushimato sokaklarında kadınlara karanfil dağıttı. Etkinliğe İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu,İl Kadın Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Songül Abdan, İl Gençlik Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkin Kara, İl Kurucu Heyet Üyesi  ve İl İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mihrimah Coşan Arıkan, İl Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebru Yeni Yıldız, İl Sektörel Gelişmeleri İzleme Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Neriman Gültürk, İl Bilgi ve İletişim Sistemlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Işıkbay, İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Çalışmalarından Sorumlu  Başkan Yardımcısı Sedat Topuoğlu, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir  ve genç devalılar katıldı.  8  Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak partisinin kadınlara yönelik politikalarını anlatan Başkan Cenkcimenoğlu’na kadınlar yoğun ilgi gösterdi.


"KADINLARI YOL ARKADAŞLARI OLARAK GÖRÜYORUZ"


Kadın istihdamının artmasının ekonomik kalkınma ve gelişmede büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yapan Cenkcimenoğlu, "Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir Türkiye'ye ve geleceğe sahip oluruz. Türkiye’de her kademesinde yüzde 35 kadın kotası bulunan tek parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Kadınlarımızı birer renk olarak değil geleceği birlikte şekillendireceğimiz yol arkadaşları olarak görüyoruz” diye konuştu. Daha sonra Meziltli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katılan Başkan Cenkcimenoğlu, partili kadınlarla bir araya geldi. İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile programa katılan kadınlara karanfil dağıtan Başkan Cenkcimenoğlu, Türkiye'nin Deva'sı için kadınlar ve erkeklerin birlikte çalışacağını söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA