Hırsızlar rahatlıklarıyla pes dedirtti


Mersin’de bir sitenin bahçesinde bulunan motosikleti çaldığı iddia edilen 2 kişi, kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayda rahat bir şekilde siteye giren 2 kişi, saniyeler içinde motosikletin kilidini kırarak, bölgeden ayrılıyorlar.

 

Tarih : 9 Nisan 2021 Cuma 12:19

Edinilen bilgiye göre olay, Mersin'in merkez Yenişehir ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geliyor. Gece saatlerinde siteye giren 2 kişi, bahçede bulunan motosikletin kilidini kırmaya çalışıyor. Sanayiler içinde kilidi kıran şahıslar, ardından motosikleti alarak bölgeden uzaklaşıyorlar. Polislerin, şahısları bulmak için çalışma başlattıkları öğrenildi. Öte yandan, şahısların motosikleti çalma anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülere göre kapüşonlu şekilde siteye giren 2 kişiden biri kilidi kırmaya çalışırken, diğeri ise motosikleti tutuyor. Kısa sürede kilidi kırmayı başaran şahıslar, ardından motosikleti alarak bölgeden uzaklaşıyorlar. Rahat tavırlarıyla pes dedirten şahıslar, daha sonra kayıplara karışıyorlar. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA