Lütfen artık feryadımızı duyun!


Mersin Perakendeci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Demir, pandemi sürecinde her türlü fedakarlığı yapan yerel esnafın zincir marketlerle eşit şartlarda hizmet etmek istediklerinin altını çizerek, "Lütfen artık feryadımızı duyun. Bizler cuma, cumartesi ve pazar günleri kapalıyken bunlar açık ve temel gıda haricinde her şeyi satıyorlar. Buralara bu mikrop hastalık uğramıyor mu? Sadece bizim mağazalarda mı bu mikrop?" diye sordu.

 

Tarih : 1 Mayıs 2021 Cumartesi 14:10

"TÜKENME NOKTASINA GELDİK"


Zİncir marketlerle eşit şartlarda hizmet etmek istediklerinin altını çizen Mersin Perakendeci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Demir, “Dernek üyelerimizin ve perakende sektörünün  pandemi sürecinde yaşamış olduğu sıkıntıları her türlü mecradan dile getirdik. Fakat artık sadece perakende sektörünün değil, ülkemizdeki tüm diğer sektörlerinde tükenme noktasına geldiği bu kötü günlerde, haykırışımıza artık duyarsız kalınmaması adına, tüm siyasi partilerden dostlarıma ve diğer sivil toplum örgütü yöneticilerine sesleniyorum. Lütfen artık feryadımızı duyun. Bizler cuma, cumartesi ve pazar günleri kapalıyken bunlar açık ve temel gıda haricinde her şeyi satıyorlar" ifadelerini kullandı. 


"BURALARA BU MİKROP HASTALIK UĞRAMIYOR MU?"


"Buralara bu mikrop hastalık uğramıyor mu? Sadece bizim mağazalarda mı bu mikrop?" diye soran Demir, "Pandemiyi fırsata çevirdiler, bizim sektörel genel merkez temsilcilerimiz zaten bizlere kulak tıkamış, maalesef uyuyor.  Ya hep kapanalım, ya da gıda harici satışları yasaklansın. Zincir marketler ile eşit şartlarda hizmet etmek istiyoruz. Zincir marketlerin pandemi süresi boyunca esnafın kapalı olduğu günlerde gıda harici ürün satmasını istemiyoruz. Zincir marketlerin tam kapanma sonrasındaki uygulamalarda da hem sattıkları ürün çeşidi hem de mesai saatleri olarak normal esnaflarla aynı şekilde muamele görmesini istiyoruz" dedi.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA