Vali Su, Jandarma Teşkilatının 182’nci yılını kutladı


Mersin Valisi Ali İhsan Su, vatandaşların huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Su, Jandarma Teşkilatının Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu kaydederek, milletin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi

 

Tarih : 12 Haziran 2021 Cumartesi 12:58

Vali Su, Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ve beraberindeki teşkilat mensuplarını makamında kabul etti. Kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Su, Jandarma Teşkilatının Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu kaydederek, milletin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi. Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Su, Mersin’deki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanı Çarıkcıoğlu şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

 

MTA GENEL MÜDÜRÜNDEN VALI SU’YA ZIYARET


Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Sahil Valilik’te gerçekleşen ziyarette konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Su, MTA Genel Müdürü Erdoğan ve beraberindeki heyeti Mersin’de misafir etmekten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. MTA Genel Müdürü Erdoğan ise kurum olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek, misafirperverliğinden dolayı Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür etti. 


BMMYK TÜRKIYE TEMSILCISI LECLERC VALI SU’YU ZIYARET ETTI


Öte yandan Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc’den Vali Ali İhsan Su’ya ziyaret. Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret eden Temsilci Leclerc’e, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Bölüm Başkanı Akif Atlı ve Saha Sorumlusu Beste Dalmış da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su, uluslararası kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya önem verdiklerini ifade etti. Göç ve uluslararası koruma alanında yürütülen faaliyetlerin ele alındığı görüşmede BMMYK Türkiye Temsilcisi Leclerc Valilik tarafından yürütülen çalışmalardan dolayı Vali Su’ya teşekkürlerini iletti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA