AK Partili başkana siber saldırı


Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın görüntülerinin montajlanarak yaydırılmasıyla itibar suikastına uğratma çabaları Savcılığa taşındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aktan, “Sahsımla hiçbir şekilde ilgi ve alakası olmayan montaj görüntüler yoluyla hakkımda itibar suikastı ve algı operasyonu yürütülmektedir. Ben ve ailem bir korsan suç çetesi tarafından saldırı halindeyiz. Bunun sonucunda türlü tehditlerle bu çete bize saldırmaktadır. Yapılan bu mesnetsiz saldırılara itibar etmemenizi rica eder ve keza konuyla ilgili Savcılık makamına gerekli şikayetlerde bulunmuş olduğumu belirtmek isterim” dedi.

 

Tarih : 22 Haziran 2021 Salı 12:10

Necdet TAŞ


Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın siber saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. Sosyal medya hesapları ele geçirilen Başkan Aktan’ın görüntülerinin Deepfakes yöntemiyle montajlanarak servis edilmesi, Savcılığa taşındı. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkan Aktan, internetten gelen bir mesaja tıklama sonucunda şahsi bilgilerine girip montajlama yöntemiyle başka bir videoya eklenildiğini söyledi. 


"GELEN MESAJLARA TIKLAMAYIN"


Vatandaşlara uyarılarda bulunan Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, “Sosyal Medya Platformları vasıtasıyla bazı arkadaşlarıma gönderimi yapılmış olan, şahsımla hiçbir şekilde ilgi ve alakası olmayan montaj görüntüler yoluyla hakkımda itibar suikastı ve algı operasyonu yürütülmektedir. Ben ve ailem bir korsan suç çetesi tarafından saldırı halindeyiz. Bunun sonucunda türlü tehditlerle bu çete bize saldırmaktadır. Yapılan bu mesnetsiz saldırılara itibar etmemenizi rica eder ve keza konuyla ilgili Savcılık makamına gerekli şikayetlerde bulunmuş olduğumu belirtmek isterim. Sizlerden ricam, Emniyet ve İstihbarat güçleriyle ortak yürüttüğümüz bu mücadelede, bizim başımıza geldi sizin başınıza gelmemesi için bizim hakkımızda sizlere gelen mesaja cevap vermeden tıklamadan şikayet edip engellemeniz” ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA