Mersin’de 2/B arazilerini kimler aldı?


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş ile birlikte Gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette hazine arazilerinin yağmalanmasını gündeme getiren Başkan Tarhan, Mersin’de orman arazileri ve hazine arazileri üzerinde haksız şekilde arazi kullanımı, orman kesimi, işgallerin giderek arttığına dikkat çekerek, "Mersin’de son yıllarda satılan 2/B arazisi olarak bilinen hazine arazilerini satın alan kimlerdir? siyasi bağlantıları nelerdir? bunların mutlaka araştırılması lazım" dedi.

 

Tarih : 29 Haziran 2021 Salı 15:09

MERSİN'DEKİ HAZİNE ARAZİLERİNİ KİMLER ALDI?


Mersin'de orman arazileri ve hazine arazileri üzerinde haksız şekilde arazi kullanımı, orman kesimi, işgallerin giderek arttığına dikkat çekerek, "Mezitli'de eski yılların alışkanlığından olarak ormanı bir gecede kesen veya kesenler yasaların boşluğundan da yararlanarak cezasız kalmışlardır. Hep aynı kişiler aynı katliamı yapıyor. Mezitli her geçen gün gelişen bir ilçe. Mezitli'nin geliştiğini görenler deniz manzaralı hazine arazileri ile orman arazilerine saldırıyor. Biz bunlara asla göz yummayacağız ve izin vermeyeceğiz. Ormanları kesip yerine limon ağaçları ekiyorlar. Eğer biz bunlara göz yumarsak bir süre sonra o limon ağaçlarını kesip konut alanına çevirecekler. Biz bu limonları kestirdik. Sağolsun Orman Bölge Müdürümüz de iyi bir insan ve bu talana geçit vermiyor. Kimi çevreler siyasal görüşlerine dayanarak 84 milyonun hakkı olan Hazine ve Orman arazilerini talan ediyor. Biz bunlardan bıktık. Konuyla ilgili hem yerel basının hem de tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının hep birlikte bu talana 'Dur' demesi gerekir. Mersin'de son yıllarda satılan 2/B arazisi olarak bilinen hazine arazilerini satın alan kimlerdir? siyasi bağlantıları nelerdir? bunların mutlaka araştırılması lazım" dedi. NECDET TAŞ'IN HABERİ 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA