Anamur’da şehidin adı Köylü Pazarına verildi


Anamur-Anamur Belediyesi, Temmuz Ayı Meclis toplantısında, Şehit Şükrü Ünlü’nün adının Akdeniz Mahallesi Köylü Pazarı’na verilmesi konusu görüşüldü. Meclis oylaması sonrasında kabul görülen Köylü Pazarı’nın adı, Şehit Şükrü Ünlü Pazarı oldu.

 

Tarih : 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:49

Başkan Hidayet Kılınç başkanlığında yapılan Anamur Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı ilk oturumunda, öncelikle Haziran ayında alınan kararlar meclis üyelerine okundu. Daha sonra Anamur Belediyesi Ören Mahallesi Düğün Saslonu yanındaki Anamur Belediyesine ait stadyuma Eczacı Sefa Mert’in adının verilmesi görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

 

SAHİLE İÇKİLİ MEKAN


Meclis toplantısının önemli maddelerinden birisi de Akdeniz Mahallesi Aşık Veysel Caddesinde bulunan ve Köylü Pazarı olarak bilinen kapalı Pazar yerine, 2018 Şubat Ayında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda, teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün adı oy birliği ile Ünlü’nün adı Pazar yerine verildi. Oturumda, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü envanterinde bulunan 2 aracın ekonomik ömrünü tamamladığı gerekçesi ile yenilenmesi ve Enkaya İnşaat Turizm, Pet. Ürn. San.veTic.Ltd.Şti’nin bağışlamayı taahhüt ettiği BMC Fatih Marka kamyonun alınıp alınmaması görüşüldü. Toplantı, dilek ve temenniler de meclis üyelerinin görüşlerini ve eleştirilerini dile getirmesi ile sona erdi. Sahildeki gelişigüzel içki içilmesinin önüne geçebilmek için gelen bir talep üzerine içkili lokanta açılması teklifi Cumhur ittifakının meclis üyesi Şinasi Aslan’ın çekimser kalması ile oy çokluğu ile kabul edildi. Bir sonraki Meclis toplantısının 3 Ağustos 2021 tarihi saat 10:00’a  ertelendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA