Hizmete asla engel olmam!


Anamur Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Şinasi Aslan ile Başkan Hidayet Kılınç arasındaki diyalog damga vurdu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ören Mahallesinde yeni bir hal yapma girişimi hakkında da bazı engellemelerin yapıldığını iddia eden AK Partili Aslan’ın sözlerine karşılıkta Kılınç, “Gerek içmesuyu ile ilgili, gerek hal yapımı konusunda gerekse başka bir konuda Anamur’a gelecek hiçbir hizmete engel getirmediklerini aksine her zaman Mersin Büyükşehir Belediye’sinin önünü açmaya çalıştıklarını söyledi.

 

Tarih : 3 Eylül 2021 Cuma 15:04

Hüseyin KIRKGÖZ


Anamur Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında, ağırlıklı olarak vatandaşın dilekçelerinde belirttikleri arsa satışları ile ilgili düzenlemelerin yapılması yönündeki talepleri ele alındı. Hal yapımı konusu ve güneş enerjisi konularının da gündeme geldiği toplantısının ana gündem maddesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan 765 ada ve 1 parselde bulunan adliye binasının yapılması planlanan 6 dönümlük arazinin nazım imar planı görüşüldü. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, konuyu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile görüştüğünü ve bir an önce  resmi prosedürün bitirilmesi gerektiğini ifade etti. Hatırlanacağı üzere yaklaşık 6 bin metrekarelik alan kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 9 Şubat 2021 tarih ve 76 sayılı kararı ile onaylanmış olan 1/5 bin ölçekli nazım imar planına uygun olarak ‘Adliye Hizmet Alanı’ olarak planlanmasına yönelik 1/ 1000 ölçekli uygulama planı teklifi görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda konu komisyona havale edildi. 


"BÜYÜKŞEHİR'İN HİZMETLERİNE ASLA ENGEL OLMAM"


Meclis toplantısının bu günkü dilek ve temenniler bölümünde, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın daha önce söz vermiş olduğu Belediye’nin elektrik enerjisinin, güneş enerjisi sistemi ile karşılanacağı yönündeki sözü gündeme geldi. AK Partili Belediye Meclis Üyesi Şinasi Aslan’ın gündeme getirdiği güneş enerjisi projesine cevap veren Başkan Kılınç, bu konuda birinci ihaleyi kazanan firmanın  daha sonra zarar edeceğini beyan ederek ihaleden vaz geçtiğini ancak tekrar açacaklarını söyledi.  Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ören Mahallesinde yeni bir hal yapma girişimi hakkında da bazı engellemelerin yapıldığını iddia eden Aslan’ın sözlerine karşılıkta Kılınç,  “Gerek içmesuyu ile ilgili, gerek hal yapımı konusunda gerekse başka bir konuda Anamur’a gelecek hiçbir hizmete engel getirmediklerini aksine her zaman Mersin Büyükşehir Belediye’sinin önünü açmaya çalıştıklarını söyledi. Toplantı, bütün parti temsilcilerinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi kutlamalarının ardından,  01 Ekim 2021 tarihinde toplanmak üzere kapandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA