Akdeniz’in her mahallesi yenileniyor


Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan her mahallede asfalt kaplama ve yama, kilit taşı serimi, kaldırım yenileme ve karo tamiratı çalışmalarına hız verdi.

 

Tarih : 30 Eylül 2021 Perşembe 11:42

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; personel, araç, gereç ve ekipman anlamında güçlendirilen Fen İşleri Müdürlüğü, merkez-kırsal ayırımı yapmadan Akdeniz’in her mahallesine hizmet veriyor, ilçe sakini vatandaşların gündelik yaşamını ve her türlü ulaşımı kolaylaştırıyor. Mevsim değişikliğiyle birlikte, hazırladıkları plan ve program kapsamında hızla hareket eden fen işleri ekipleri; Gündoğdu, Hal, Yeni Mahalle, Camişerif, İhsaniye, Şevket Sümer, Iğdır, Güneş, Kazanlı Hürriyet, Huzurkent Köselerli ve Çilek mahallesinin onlarca sokağında, bölgenin ihtiyacına göre asfalt kaplama veya yama, kilit taşı serimi, kaldırım yenileme ve karo tamiratı gerçekleştirdi.

 

ESKİ ASFALT SÖKÜLÜP YENİSİ DÖKÜLDÜ


Ekipler; bazı sokaklarda bulunan ve miadını doldurmuş eski asfaltı sökerek tamamen asfalt ile kaplarken, yer yer de yama çalışmaları yapıyor. Zarar gören kaldırımları da tamamen söküp kilit taşı ve karo ile yenileyen ekiplerin, yaşadıkları mahalleyi değiştiren hizmetlerine tanık olan ilçe sakini vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğünün; sahada yaptığı incelemeler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hazırladığı plan ve program kapsamında, Akdeniz’in 65 mahallesinin eksik ve ihtiyaçlarını gidermek üzere hizmet vermeye, sokakları güzelleştirip vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam edeceği bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA