Tarsus sonunu getiremedi: 3-2


Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında deplasmanda Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a konuk olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0 öne geçtiği maçta son 10 dakikada yediği gollerle rakibine 3-2 yenilerek bir üst tur için büyük avantaj kaybetti.

 

Tarih : 26 Ekim 2021 Salı 16:37

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz grupta kötü günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda götü gidişat Türkiye Kupası’nda da sürdü. Ergün Penbe’nin ardından üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hüseyin Kalpar’la da yollarını ayıran Tarsus İdman Yurdu, kupada 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve son 10 dakikada yediği gollerle Amedspor’a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı lacivertli temsilcimiz 9. Dakikada Hüseyin Çolak ile 1-0 öne geçti. İkinci yarının bitimine kısa bir süre kala Hüseyin Çolak 43. Dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya fırtına gibi esen ev sahibi takım Amedspor 81. Dakikada Cerem Talha Dinçer’in golüyle aradaki farkı bire indirdi. Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Hüseyin Göngür 90+2’de durumu 2-2 yaptı. Bu golden iki dakika sonra Okan Deniz 90+4’te durumu 3-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

STAT: Diyarbakır Stadyumu

HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Levent Yeşilyurt, Furkan Ulu

AMEDSPOR: Bekir Sevgi, Hüseyin Güngör, Cenk Kaplan, Mustafa Murat Uslu, Ercan Çapar, Kerem Çağatay, Muhlis İstemi, Denis Taşkesen, Metin Esmer, Çağatay Yılmaz, Selman Aslan

TARSUS İDMAN YURDU: Mert Can Salık, Abdussamed Karnuçu, Aytaç Öden, Furkan Özcan, Sefa Durmuş, Yasin Yener, Batuhan Salman, Alperen Pak, Yılmaz Basravi, Furkan Balaban, Hüseyin Çolak

GOLLER: Cerem Talha Dinçer, Hüseyin Güngör, Okan Deniz (Amed) Hüseyin Çolak (TİY)

SARI KARTLAR: Furkan Özcan, Batuhan Salman, Alperen Pak

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA