Tarsus’ta ‘Kılıç’ dönemi!


TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Hüseyin Kalpar’ın boşalan Teknik Direktörlük koltuğunu Gürses Kılıç ile doldurdu. İmza töreninde konuşan Kılıç, “Türk futbolunun önemli camialarından birisi Tarsus İdman Yurdu’nda olduğum için mutluyum. İnşallah bundan sonraki süreci hep beraber birlikte, herkesin desteğiyle mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz” dedi.

 

Tarih : 29 Ekim 2021 Cuma 14:31

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Teknik Direktör Gürses Kılıç ile anlaştı. İmza töreninde konuşan Törende konuşan Kılıç, "Türk futbolunun önemli camialarından birisi Tarsus İdman Yurdu'nda olduğum için mutluyum. İnşallah bundan sonraki süreci hep beraber birlikte, herkesin desteğiyle mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Uzun yıllar Süper Lig'de futbol oynadım. Ayrıca yine uzun süredir teknik adamlık yapıyorum. Tuzla, Hatay, Yeni Malatya, Kırşehir ve son olarak Şanlıurfa'da hocalık yaptım. Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum" dedi.

KIRBIYIK: “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

İmza töreninde konuşan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık ise tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizerek, “Allah'ın izniyle bu yıl şampiyon olacağız. Yönetim olarak tüm arkadaşlarımızla birlik beraberlik içindeyiz.  Yönetim olarak tüm arkadaşlarımızla birlik beraberlik içindeyiz. Tarsus’un sosyo - ekonomik yapısından dolayı maalesef para yok. İş insanları ya Mersin’e ya da Adana’ya kaçıyor. Ancak yönetim kurulumuzdan memnunum. Arkadaşlarımıza ‘para yemiş’ denilerek iftira atılıyor. Para nasıl yeniyor? Bende öğreneyim. Ben kulübe para gönderiyorum ve nereye harcandığının bilgisini alırım ve günü tamamlarız. Günlük bildirirler bana paranın nereye harcandığını” şeklinde konuştu.

“YENİ GELECEK YÖNETİM BİZDEN İYİ Mİ OLACAK?”

Basın mensuplarının ‘Kongreye gidecek misiniz?’ sorusuna yanıt veren Kırbıyık, “Kongreye gidelim ama amaç nedir? Grubumuz içinde çalışan, çalışamayan, para koyan, koyamayan insanlar var. Yeni gelen yönetim bundan iyi mi olacak? Daha iyi olacağına inanıyorsanız istifa edelim hep beraber, yeni yönetim gelsin. İnsanların birbirini anlayamamasından dolayı bazı hareketler ters gelebiliyor. Ona rağmen biz birlik beraberliği kurduk. Zaman içinde birbirimizi anladık. Benim sözüm var bu takım şampiyon olacak.  Tarsus benim memleketim kötü ayrılmam. Memleketimin her zaman arkasındayım. Ama gerek sağlık sorunlarım ama gerekse işim uzakta olduğundan Tarsus’ta kalmam zarar veriyor. Bu iş benim işim değil zaten kaldıramıyorum. Şampiyon olursak zaten taliplisi çok olur” ifadelerini kullandı.

TAKIMA YEMEK MORALİ

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, kulüp binasında futbolcularla bir araya gelerek, alınan kötü sonuçların son bulması temennisiyle kurban kestirdi. Daha sonra futbolculara birer kağıt vererek, kulübü ileriye taşımak ve beklentilerini belirten düşünceleri yazmalarını istedi. Kırbıyık,  akşam da Ankara Demirspor karşılaşması öncesi takıma moral yemeği verdi. Burada konuşan Kırbıyık, “Hepinize takım olarak güveniyorum ve sezon sonu mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum” diyerek, takıma başarılar diledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA