Mersinli sporcular Milli Takımda!


Mersinli sporcular Umay Kutlay, Ahmet Asaf Boran, Berke Durğun ve Gürkan Gültekin Antalya’da yapılan Bocce milli takımına seçildi. Spor Kenti Mersin’de Bocce branşında milli takıma bugüne kadar 42 kişi ile en fazla sporcu verirken bu sayıyı 46’ya çıkardı.

 

Tarih : 5 Kasım 2021 Cuma 10:53

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve 27-31 Ekim tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 12’ncisi yapılan “İnternational Bocce Turnuvası’nda” Mersin’i temsil eden sporcular Umay Kutlay, Ahmet Asaf Boran, Berke Durğun ve Gürkan Gültekin milli takıma seçilerek, 4 ayrı disiplinde de Şampiyon oldu. Spor Kenti Mersin’de Bocce branşında milli takıma bugüne kadar 42 kişi ile en fazla sporcu verirken bu sayıyı 46’ya çıkardı. Dünya’da Bocce Branşı denilince Türkiye, Türkiye'de Bocce denilince Mersin’in akla geldiğini belirten Mersin Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Bocce branşını Mersin’de bir kültür haline getirmek için elimizden geleni yapıyor ve meyvelerini alıyoruz. Antalya’da düzenlenen İnternational Bocce Turnuvası’nda” ilimizi temsil eden sporcularımız Umay Kutlay, Ahmet Asaf Boran, Berke Durğun, Gürkan Gültekin ile onların bu seviyelere gelmelerinde en büyük pay sahibi milli takım antrenörlerimiz Kutbettin Usul ve Niyazi Kutlay’ı tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA