Gültak’tan kadın cinayetlerine isyan!


Mersin’de sabah saatlerinde Raziye Oskay’ın eski nişanlısı tarafından katledilmesine isyan eden AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Kadın cinayetlerinin son kurbanı Nacarlı Mahallemizden Raziye Oskay’a Allah’tan rahmet diliyor, bu canilerin en ağır cezayı almasını ve bu cinayetlerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Artık Yeter” dedi.

 

Tarih : 10 Ocak 2022 Pazartesi 14:45

Mersin'de 24 yaşındaki genç, barışmak istediği eski nişanlısını sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü. İddiaya göre, Barış Can U. (24), bir süre önce ayrıldığı eski nişanlısı Naziye O. (25) ile barışmak için merkez Toroslar ilçesi Okan Merzeci Mahallesi'ndeki evine gitti. Eski nişanlısı ile sokakta buluşan genç, çıkan tartışma sonrası üzerinde taşıdığı tabancayla Naziye O.'ya 6 el ateş etti. Saldırıda ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Barış Can U. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki ilk ifadesinde, olay yerine eski nişanlısı ile barışmak için gittiğini söylediği öğrenildi.

 

GÜLTAK: “ARTIK YETER!”

 

Raziye Oskay’ın eski nişanlısı tarafından katledilmesine isyan eden AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Artık Yeter. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Nacarlı Mahallemizden Raziye Oskay'a Allah'tan rahmet diliyor, bu canilerin en ağır cezayı almasını ve bu cinayetlerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA