İçel, Fethiye’ye bileniyor


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, lider Fethiyespor ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ender Alkan, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

 

Tarih : 27 Ocak 2022 Perşembe 15:50

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, lider Fethiyespor ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, Teknik Direktör Ender Alkan ve Oyunculardan Sabit Hakan Yılmaz puan ya da puanlarla döneceklerinden emin.

SALTIK: “PUAN YA DA PUANLARLA DÖNECEĞİZ”

İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, Fethiye maçından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını ifade ederek, “Fethiye maçından mutlaka ama mutlaka puan veya puanlar alacağımıza inancımız tam. Güzel başladık. Kenetlenmiş bir şehir ve yürekler ordusu var. Ender Hoca geldikten sonra tam takım olduk ve şehirle bütünleştik. Zaten Ender Hoca da artık bizden biri. Fethiye’yi yenip Mersin’e 3 puanla döneceğiz. Yavaş yavaş toparladık ve iyiye doğru gidiyoruz. Fethiye maçında yeni transferlerimiz de forma giyecek. Hedeflerimiz büyük. Takımda mevki olarak herhangi bir eksiğimiz yok. İhtiyaç olursa da transfer için daha zamanımız var. Zaten hocamıza da bu konuda açık çek vermiş durumdayız. Ender hocamız tüm kalbiyle Mersin’e hizmet veriyor. Hocamızın pozitif enerjisi hem takıma hem de kente yayılıyor. Birlikte uzun yıllar Mersin futboluna hizmet edeceğimize inancım tam. Yönetim olarak çok sık antrenör değiştirme taraftarı değiliz. Ender Hoca ile aşımız tutmuş durumda. Hedeflerimiz aynı. Uzun yıllar birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Taraftarlara da seslenen Saltık, “Taraftarlarımız bizim olmazsa olmazımız ve itici gücümüzdür. Onlardan tek isteğimiz iyi günde kötü günde yanımızda olsunlar. Ceza alabileceğimiz durumlardan uzak dursunlar lütfen” şeklinde konuştu.

ALKAN: “GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ”

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan da, “İçel İdman Yurdu küllerinden doğmaya çalışan ve bu yolda da başarıyla giden bir kulüp. Burada Saltık ailesinin de büyük bir emeği var. Efsaneyi ayağa kaldırmak istiyorlar. Mersin’e kısa sürede çok alıştım. Kendimi Mersinli gibi hissediyorum. Şehir bir canlılık başladı. Geleceği inşa etmeye çalışıyoruz. Mersin gibi sürekli başarıyı isteyen bir yerde hocalık yapmak kolay değil. Çünkü 3. Lig takımı değil, İçel İdman Yurdu. Bu kent yıllarca Süper Lig görmüş. Taraftar desteği ciddi olan bir kulüp. O yüzden burada başarılı olmak zorundasınız. Buradan hiç ayrılmayacakmış gibi çalışıyorum. Dediğim gibi burada geleceği inşa etmek istiyoruz. Süper Lige geri dönmek istiyoruz. Yeter ki Mersin bize güvensin ve bize destek olsun. Futbol sosyal bir faaliyettir o yüzden kentin hem maddi hem de manevi desteğini almak zorundayız. Pandemi döneminde bile sokağa yasağı varken futbol oynanmaya devam edildi. Futbol sadece sahada oynanıp kazanılan ya da kaybedilen bir spor değildir. Bir sosyal faaliyettir. Şehrin valisi ve büyükşehir belediye başkanının bu takıma destek olması lazım. Destek oluyorlar ama yeterli değil” ifadelerini kullandı.

“KAZANAMAYACAĞIMIZ MAÇ YOK”

Takımın forvet oyuncularından Sabit Hakan Yılmaz ise, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, taraftarlara galibiyet sözü verdi. Lider Fethiyespor’un kaliteli ve güçlü bir rakip olduğuna dikkat çeken golcü futbolcu,  “Fethiyespor kaliteli ve güçlü bir ekip ama ilk maçta biz daha üstün oynamıştık. Takım halinde yaptığımız hatalar sebebiyle şanssız bir mağlubiyet almıştık. Zor bir maç olacak ama her maça galibiyet için çıkıyoruz ve kazanamayacağımız hiçbir maç olmadığını düşünüyorum. İyi bir takımız, galibiyet serisine devam edeceğimizi umuyorum. Yeni gelen transferlerin katkısı, mevcut oyuncu grubunu da ateşler performansını arttırır. Birbirimizle arkadaşlık ilişkilerimiz çok iyi, bencil bir takım değiliz. Hepimiz formda kalmaya çalışıyoruz. Çok iyi bir maç geçirmediğinde yerine girecek arkadaşının seni telafi etme ihtimalinin yüksek olması güzel bir şey. Şu anda ligin en az mağlup olan takımıyız. Teknik Direktörümüz Ender Hoca mücadeleci ve hırslı birisi. Sadece futbolda değil genel olarak hayatta da kaybetmeyi sevmeyen bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. Bize de bunu aşılıyor ve otomatik olarak bizde bunu sahaya yansıtıyoruz. Futbol tabi ki 3 sonuçlu bir oyun ama herhangi bir maçta kolay kolay mağlup olacağımızı düşünmüyorum ve ekip olarak buna niyetimiz yok” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA