Haydi Mersin birlik vakti!


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 3. Lig’de oynayan temsilcimiz İçel İdman Yurdunu desteklemek için tüm sporseverleri “Haydi Mersin Birlik Vakti” diyerek Mersin Stadyumuna davet etti.

 

Tarih : 2 Şubat 2022 Çarşamba 13:01

Temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nun son haftalarda aldığı galibiyetle büyük avantaj sağladığını belirten Demir, “TFF 3. Lig 3. Grup 21. Hafta mücadelesinde Temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Mersin Stadyumu’nda Derincespor’u ağırlıyor. Son haftalarda iç ve dış sahada üst üste aldığı galibiyetlerle TFF 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimizi sahiplenme ve destekleme zamanı. Takım içinde birlik ve beraberlik ruhu en üst seviyede olması, rakiplerini içerde ve dışarda mağlup etmesi bizleri gururlandırıyor. Şehrimizin takımı olan İçel İdman Yurdu’nu desteklemek için 06 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak olan Derincespor mücadelesinde tüm Mersinli sporseverleri temsilcimizi desteklemek üzere tribündeki yerini almalarını bekliyoruz. Şehrimizin gururu İçel İdman Yurdumuza bu pazar Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Derincespor mücadelesinde ve TFF 2. Lig yolunda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA