İçel’de transfer sürüyor


Transfer çalışmalarını sürdüren İçel İdman Yurdu daha önce Fraport TAV Antalyaspor, Bodrumspor ve Teco Karacabey Belediyespor A.Ş. formaları giymiş genç stoper Batuhan Berkay Fındık ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Tarih : 2 Şubat 2022 Çarşamba 13:03

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu transferlerini sürdürüyor. Kırmızı Lacivertli temsilcimiz daha önce Fraport TAV Antalyaspor, Bodrumspor ve Teco Karacabey Belediyespor A.Ş. formaları giymiş genç stoper Batuhan Berkay Fındık ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme imzaladıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan genç stoper, Mersin’e başarılar kazanmak için geldiğini söyledi.

İKİNCİ YARIYA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Devre arasını çok iyi geçiren İçel İdman Yurdu ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. İkinci yarıya Ağrı deplasmanında 2-1’lik galibiyetle başlayan temsilcimiz daha sonra evinde Karşıyaka’yı 2-1 mağlup etti. Son olarak evinde namağlup lider Fethiyespor’a konuk olan kırmızı lacivertliler güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek, ligin zirvesini karıştırdı.

TAKIM TAKVİYELERLE GÜÇLENDİ

Ligin ilk devresini 27 puanla 6’ncı sırada tamamlayan İçel İdman Yurdu’nda yönetim, teknik direktör Ender Alkan’ın raporu doğrultusunda takıma takviyeler yapmak için yoğun mesai çalışması yapmış ve ilk olarak forvete Nezir Özer’i transfer etmişti. Bu imzadan kısa bir süre sonra ise arka arkaya transferleri açıklayan İçel İdman Yurdu; kaleci Emin Yakup Okyar, orta saha Nurettin Çağlar ve Ömer Çiçek ile anlaştıklarını duyurdu. Transfer çalışmalarına hızla devam eden Kırmızı Lacivertliler, Tarsus İdman Yurdu ile sözleşmesini fesheden ve yıllarca Mersin İdman Yurdu’nda oynayan Nurullah Kaya ile el sıkıştı. İçel İdman Yurdu son olarak ise Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Göztepe, Adana Demirspor, Giresunspor gibi takımlarda forma giyen, Berkay Öztuvan’ı transfer etti. Son olarak stoper mevkisi için Batuhan Berkay’ı transfer eden İçel İdman Yurdu’nda İhsan Uğur Göktaş, Halil İbrahim Keleş, Burak Evren, Sidar Ceylan ve Furkan Işıkdemir ile yollar ayrılmıştı. Sidar Ceylan Mardin Spor ile stoper mevkisinde forma giyen Halil İbrahim Keleş ise Düzcespor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Kulüpten ayrılan diğer isimlerden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Işıkdemir ise Arnatvutköy Belediyespor’a transfer oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA