İçel’de hedef 4’te 4!


Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve 3’te 3 yaparak zirve yürüyüşünü sürdüren İçel idman Yurdu’nda hedef Derince Belediyespor’u da yenerek 4’te 4 yapmak. Zorlu maç öncesi konuşan Teknik Direktör Ender Alkan, “Lige 3’te 3 yaparak başlamak kolay değil. Hem de geçen maç evinde 10 maçı da kazanmış bir rakibi yenerek buraya gelmek hiç kolay değil. Takımda moraller yerinde. Rakibimiz buraya daha istekli ve bizi yenmek için geliyor. Bulunduğumuz konumdan memnun olmadığımız için biz onlardan daha çok bu maçı istiyoruz. Hedefimiz çok büyük ve amacımız bu maçtan da 3 puan almak” dedi.

 

Tarih : 4 Şubat 2022 Cuma 12:57

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Pazar günü sahasında oynayacağı Belediye Derincespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Lacivertlilerde teknik direktör Ender Alkan, ve Fetihyespor karşılamasında galibiyeti golleri kaydeden Furkan Güneş ile Muhammet Raşit Şahingöz maç öncesi kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

“FETHİYE KARŞISINDA HAK ETTİĞİMİZ 3 PUANI ALDIK”

Fethiyespor deplasmanında iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen Alkan, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.  Takımdaki son durum hakkında da açıklamalarda bulunan Alkan, “Devre arasında birçok takım Antalya’ya giderken biz şehrimizde hazırlandık. Bu da bizim açımızdan iyi oldu. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Devre arasında takıma katılan oyuncularla ve önceki oyuncularla daha fazla vakit geçirme şansımız oldu. Hem ben onları hem de onlar beni daha yakından tanımış oldu. İstediğimiz oyun anlayışını da biraz takıma oturtmayı başardık. Yeterli mi derseniz değil tabi ki. Bunu daha geliştirme hedefiyle lige başladık. Üçte üçlük bir galibiyet aldık. Bu çok değerli bizim için. Herkes zor takım, güçlü takım ama biz onlardan daha zor bir takımız. Potansiyeli olan ve iyi bir takımız. Süper Lig görmüş ve taraftarı fazla olan bir takımız. Taraftarın son zamanlarda bize olan desteği de giderek artıyor” dedi.

“BU MAÇTAN DA 3 PUAN İSTİYORUZ”

Yarın oynanacak Belediye Derincespor maçı hakkında da konuşan Alkan, “Lige 3’te 3 yaparak başlamak kolay değil. Hem de geçen maç evinde 10 maçı da kazanmış bir rakibi yenerek buraya gelmek hiç kolay değil. Takımda moraller yerinde. Böyle galibiyetlerden sonraki maçlar kolay olmuyor. Rakibimiz buraya daha istekli ve bizi yenmek için geliyor. Bulunduğumuz konumdan memnun olmadığımız için biz onlardan daha çok bu maçı istiyoruz. Hedefimiz çok büyük ve amacımız bu maçtan da 3 puan almak. Kendi sahamızda oynamamız ve moralli olmamız büyük bir avantaj bizim için. Bu maçta büyük bir taraftar kitlesinin de bize destek vereceğini umuyorum. Bu maçta her şeyimizi ortaya koyacağız ve son düdük çalana kadar galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Kazanmak için doğru oyunu oynayarak bizi izlemeye gelen seyircilerimize keyifli bir galibiyet armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.

“ŞEHRİ ARTIK ARKAMIZA ALDIK”

Fethiyespor maçında takımına galibiyeti getiren gollerden birini kaydeden Muhammet Raşit Şahingöz, “Maçta güzel bir gol attım. Top ayağıma iyi oturdu ve ben de iyi vurdum ve gol oldum. Takımıma galibiyeti getiren gollerden birini attığım için çok mutluyum. Maça gelecek olursak çok zor bir maçtı. Rakibimiz lider Fethiyespor’du ve iç sahada hiç puan kayıpları yoktu. Maça çok iyi hazırlandık ve konsantre çıktı. Kazanmaktan başka çaremizin olmadığını biliyorduk. Alacağımız galibiyetin bize çok şeyler katacağının farkındaydık. Gerçekten şampiyonluk umutlarımızı yeniden yeşertti. Galibiyeti iyi oynayarak hak ettiğimizi düşünüyorum. Maçlarda olduğu gibi idmanlarda da yüzde 100’ümü vermeye çalışıyorum. Antrenmanları seven bir oyuncuyum. Şehrin artık İçel İdman Yurdu’nu sahiplendiği ifade eden genç futbolcu, “Şehrin bizimle birlikte bütünleştiğini görebiliyor ve hissedebiliyoruz. Üst üste aldığımız galibiyetler de şehrin bizi daha da sahiplenmesine neden oldu. Şehri tamamen arkamıza aldığımız da çok daha güzel şeyler olacak. İnşallah her şey daha da güzel olacak bizim için.

FURKAN GÜNEŞ: “4’TE 4 YAPACAĞIZ”

İçel İdman Yurdu’nun son haftalardaki başarılı ismi Furkan Güneş ise, “Çok iyi bir takımız ve daha da güçlendik. İkinci yarıya 3’te 3 yaparak başladık. Bizim galibiyet serimiz üst sıraları da tedirgin etmeye başladı. Bence bu hafta Derince’yi de yenerek 4’te 4 yapacağız. Bu saatten sonra kimse bizden kolay kolay puan alamaz. Üstüne koya koya gidiyoruz. Herkes çok iyi çalışıyor. Takımdaki arkadaşlık duygusu çok iyi” dedi. Taraftarların takım için itici güç olduğunu vurgulayan Furkan Güneş, “Onların manevi gücünü hep arkamızda hissedebiliyoruz. Derince maçına da yoğun ilgi olduğunu biliyorum. Ne kadar fazla taraftar gelirse biz o kadar daha fazla moda gireceğiz.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA