Fırsat teptik: 0-0


TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu evinde Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kalarak, lider Fethiyespor’un deplasmanda Mardinspor’a 2-1 mağlup olduğu haftada lidere yaklaşma fırsatını tepti.

 

Tarih : 7 Şubat 2022 Pazartesi 12:14

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ikinci yarının 4. Maçında Mersin Stadyumu’nda Belediye Derincespor’u konuk etti. Yaklaşık 5000 taraftarın ilgi gösterdiği maçta her iki takımda maça kontrollü başladı. Fazla gol pozisyonun olmadığı ilk yarı seyir anlamında kısır geçti. Her iki ekipte bir bakıma ilk yarıyı istediği gibi tamladı. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmayınca soyunma odasına eşitlikle gidildi 0-0. İkinci yarıya her iki takımda aynı 11’leri ile çıktı. Kötü gününde olan iki ekipte ceza sahasına girmekte zorlandı. Maçın son bölümlerinde iki takımda atak yapmayı düşününce etkili pozisyonlar buldular. Ancak forvet oyuncuları gününde olmayınca topu filelerle buluşturamadılar. Maçın uzatma dakikalarında kırmızı lacivertli ekip rakibine yüklense de istenilen gol gelmedi karşılaşma. Başladığı gibi bitti 0-0. İçel idman Yurdu ikinci yarı ilk puan kaybını yaşamış oldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA