Kupada rakip Hatay!


Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda çeyrek final maçları 22-23 Mart tarihlerinde Mersin’de oynanacak. 24 Mart’ta oynanacak yarı finallerin ardından kupanın sahibi 25 Mart’ta oynanacak. Temsilcimiz Çukurova Basketbol’un rakibi Hatayspor oldu.

 

Tarih : 7 Şubat 2022 Pazartesi 15:35

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda kuralar çekildi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan kura çekiminde TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve takımların temsilcileri yer aldı. 22-23 Mart tarihleri oynanacak olan çeyrek final eşleşmelerinin ardından 24 Mart tarihinde yarı final karşılaşmaları oynanacak. Kupanın sahibi ise 25 Mart tarihinde oynanacak olan final maçıyla belli olacak. Mersin’de oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde sezonun ilk 8 sırasında yer alan ekipler arasında çekilen kuralarda Fenerbahçe ile ezeli rakibi Galatasaray eşleşti.

 

“SÜRPRİZE GEBE BİR KURA OLDU”

Kura çekiminde konuşan TBF Başkan Vekili Ömer Onan, kupanın 1 yıl aranın ardından oynanacağını ifade ederek, “Basketbolseverlerin her zaman ilgi gösterdiği bir organizasyon. Bu senenin en formda 8 takımı karşı karşıya gelecek. Sürprizlere gebe bir kura oldu. Bir de önemli derbi var. Bizler de orada olacağız. Seyircilerle birlikte en güzel maçların yaşanacağı, sakatlıkların olmadığı bir kupa ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

"EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ"

Kuraya ve organizasyona ilişkin açıklamalarda bulunan ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü, "Federasyonumuzun belirlemiş olduğu kriterleri yerine getirerek kupa maçlarının evimizde oynanmasını sağladık. Güzide kulüplerimizin yöneticilerini, teknik ekip ve sporcularını kentimizin sıcak atmosferinde en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

 HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sezona 3 kupa hedefiyle başladıklarını anımsatan Ünlü, "Kendi saha ve seyircimiz önünde Türkiye Kupası mücadelesi vereceğiz. Halkımızın basketbola ve takımımıza olan bağlılıklarını biliyoruz. Gerek takımımız gerekse diğer ekiplerin maçlarında tribünlerin dolu olacağına inanıyoruz. Çukurova Basketbol olarak taraftarlarımızın önünde iyi oynayıp kupayı kazanmak, şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlamak istiyoruz" diye konuştu. Kupaya 7 bin 500 seyirci kapasiteli Servet Tazegül Spor Salonu ev sahipliği yapacak. 22-23 Mart tarihlerinde oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından takımlar, 24 Mart'ta yarı final karşılaşmaları oynanacak. Adını finale yazdıran ekipler 26 Mart Cumartesi günü kupa için parkeye çıkacak. Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda eşleşmeler şu şekilde: Fenerbahçe – Galatasaray, ÇBK Mersin Yenişehir–Hatayspor, OGM Ormanspor - Botaş

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA