Derince maçı iş kazasıydı


TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nda Kırıkkale maçı hazırlıkları başladı. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren ve ilk 3 maçta sahadan galibiyetle ayrılan kırmızı lacivertliler son maçta evinde Derince Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak kritik 2 puan kaybetti. Derince maçını iş kazası olarak nitelendiren Teknik Direktör Ender Alkan, “Takımıma güveniyorum. Derince maçı bizim için bir iş kazasıydı” dedi.

 

Tarih : 10 Şubat 2022 Perşembe 13:35

Necdet TAŞ

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçının hazırlıklarını sürdüren İçel İdman Yurdu’da tüm hesaplar 3 puan üzerine kurulu. Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Teknik Direktör Ender Alkan, Kırıkkale maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

“DERİNCE MAÇINDA KRİTİK PUAN KAYBETTİK”

Geçen hafta sahasında oynadıkları Derince maçında çok kritik 2 puan kaybettiklerinin altını çizen Alkan, “Çok fazla kazanmak istedik. Bu da bizde telaşa sebep oldu. Kazanma isteğimiz bizi telaşa sürükledi. Bu da olgun atak yapmamızı engelledi. Planlı şekilde ataklarımızı olgunlaştırıp sonuca gidemedik. Rakip zaten iyi kapanan ve az gol yiyen bir takımdı. Bir de bunun üzerine bizim telaşımız eklenince hata yapmamıza neden oldu. Rakip iyi kapanıp kontra atağa çıkınca da bizi geri de baya bir koşturup yordular. Maç boyunca belki pozisyonları yoktu ama bizi çok koşturup yordular. Maçın başında aslında 15-20 dakika rakibe iyi baskı kurduk ama devamını getiremedik. Yani açıkçası maç boyunca biraz dağınık bir görüntü çizdik. Birinci bölgeden ikinci bölgeye topu iyi geçiremedik. Direk birinci bölgeden üçüncü bölgeye top çıkarmaya çalıştık. Bu kapalı savunma arasında pozisyon bulmamıza engel oldu. Neticede kazanmayı hak eden bir futbol sergilemedik. Tabi bunun baş sorumlusu da benim diyebilirim. Sonuçta takımı hazırlayan ve kadroyu kuran benim. Aslında takım biraz yorgundu ve bu da maça yansıdı” dedi.

“TARAFTARI MAÇIN İÇİNE ÇEKEMEDİK”

Derince maçını iş kazası olarak nitelendiren Alkan, “Takımıma güveniyorum. Derince maçı bizim için bir iş kazasıydı. Derince’nin 10 puan gerisindeydik ama şuan onların 6 puan üstündeyiz. Bu hafta oynayacağımız Kırıkkale’nin 12 puan gerisindeydik ama onların 1 puan üstündeyiz. Bir hedefimiz var o da bir üst lige çıkmak. Ama bu birinci olarak olur, Play-Off’ta olur ama kesin olacak. Bir üst lige kesinlikle çıkacağız. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Taraftarlarımızın büyük desteğine rağmen kötü oynadık. Seyirciyi maçın içerisine çekemedik ve bu büyük desteği kullanamadık. Böyle olmasını istemezdik. Buradan bir kez daha taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Aslında şehirde bir kıvılcım yakıldı. Artık protokol tribünü doluyor. Şehir bizi sahiplenmeye başladı. İnanılmaz bir ilgi alaka var takıma karşı. Artık bir heyecan ve her maçı kazanmak istiyoruz. Pes etmeden emin adımlarla hedefimize ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA