Yüzü maskeli gruptan Haberci Gazetesi’ne saldırı


Mersin’de uzun yıllardır yayın yapan Haberci Gazetesi’ne kimliği belirsiz yüzleri kapalı bir grup tarafından sözlü saldırıda bulunuldu. Gazetenin önüne gelen yüzleri kapalı grup, “Yalan haber yapmayın artık, Bu daha başlangıç” şeklinde sloganlar attı.

 

Tarih : 14 Şubat 2022 Pazartesi 15:20

Mersin’de 35 yıldır günlük siyasi gazete olarak yayın hayatını sürdüren Mersin Haberci Gazetesi, kimliği belirsiz kişilerce tehdide maruz kaldı. Öğlen saatlerinde gazetenin önüne gelen bir grup genç, “Yalan haber yapmayın artık” sloganları atarak, “Bu daha başlangıç” tehditleri savurdu. Gazete yetkililerinin “Kimsiniz? Hangi haberi protesto ediyorsunuz” sorularına, “Halkız” yanıtı veren maskeli  gençler, “Bu daha başlangıç” tehditleri savurdu. Gazetelerine yönelik tehditlere sert tepki gösteren Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici, amaçlarının halk yararına gerçekleri yazmak olduğunu ve bu yönde çaba sarf ettiklerini ifade ederek, gençlere maskelerini indirerek, konuşma çağrısı yaptı. Ancak grup bu talebi kabul etmedi ve sloganlar atarak gazete binasının önünden uzaklaştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA