Silifke doludizgin: 2-0


Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 1. Grupta namağlup liderliğini sürdüren Silifke Belediyespor evinde ağırladığı Sarıçam Kürkçülerspğor’u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Lidere 3 puanı getiren golleri 53. Dakikada Ertuğrul Yalman ve 63. Dakikada Adnan Tizer attı. Grupta 5 maçları kaldığını her maçın final niteliğinde olacağını ve her maçın zorlu olacağını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Biz her zaman temiz futbol istedik ama maalesef rakibimiz olan takımlar futbolu çirkinleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2022 Pazartesi 10:56

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 1. Grupta namağlup lider Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Sarıçam Kürkçülerspor’u taraftarlarının desteği ve 2. yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. Puanını 33’e yükselten Silifke Belediyespor’lu futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladı. Silifke Belediyespor’un gollerini 53. Dakikada Ertuğrul Yalman ve 63. Dakikada Adnan Tizer attı.

TOZLU: “HER MAÇ ZOR OLACAK”

Grupta 5 maçları kaldığını her maçın final niteliğinde olacağını ve her maçın zorlu olacağını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Ligde artık sayılı haftalar kaldı. Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Biz her zaman temiz futbol istedik ama maalesef rakibimiz olan takımlar futbolu çirkinleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Rakibimiz Sarıçam Silifke’ye oynamaya değil yatmaya gelmiş, her pozisyonda futbolcular yerde yatıyor, bu şekilde nasıl top oynanacak. Bu saatten sonra kalan 5 maçta rakiplerin ne yaptığı önemli değil bizim ne yapacağımız önemli. Onun için 5 maçımızı da kazanıp lider bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

ALTUNOK: “5 MAÇIMIZI DA KAZANACAĞIZ”

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ise, hep birlikte bir aile, iyi bir ekip olduklarını ve bunun sonucunda da başarının kendiliğinden geldiğini ifade ederek, “Öncelikle yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı 2-0'lık galibiyetten dolayı kutluyorum. İnşallah hep birlikte 5 maçımızı da kazanarak play-off maçlarına gideceğiz. Orada da iyi maçlar çıkarıp profesyonel lige çıkacağız. Takımımıza bundan sonra yapacakları maçlarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

KADIOĞLU: “HER MAÇ FİNAL GİBİ”

Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu da, “Her maçımız final maçı. Takımımız saha da iyi mücadele etti. Sarıçam Kürkçülersporlu futbolcular, takımımıza karşı mücadele etmek yerine sürekli oyunu soğutmaya çalışıp, zaman geçirdi ama takımımız sahadan 2-0 galip ayrılarak en güzel cevabı verdi. Bizleri tribünlerden ve televizyonları başından destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Köy okullarına ulaştırılmak üzere kitap kampanyası yaptıklarını da belirten Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Kitaplıklarınızda tozlanmasın bin çocuk aydınlansın" mottosu ile başlattığımız Kitap Kampanyası kapsamında Silifke Şehir Stadında oynadığımız Sarıçam Kürkçülerspor maçı öncesi Stadyum kapı girişlerinde stantlarımıza kitap bağışları yapıldı. Kitap bağışında bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kitaplar yerlerine, öğrencilere ulaşacak” dedi.

Namağlup lider Silifke Belediyespor 14. Hafta maçında Pazar Günü saat 14.00’de Mersin 33 FK ile karşılaşacak. Hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısındaki maçta büyük olaylar çıkmış ve maç yarıda kalmıştı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA